לוח גרפי קטן-בגרושים>>

• הוסף לסימניות
לכל המעוניין
הזמנתי לוח סיני קטן בזיל הזול:
xp-pen
מרוצה מאד, מתאים לגרפיקה
ולדעתי גם למי שרוצה לשחק קצת עם איור דיגיטלי.
עלה לי 84 ש"ח ב-11.11
ואני רואה עכשיו שהמחיר הזה עדיין נשאר.
הגיע תוך חודש עם כל הבלאגן של 11.11

עכשיו רק נשאר לי לדעת איך מגדירים באילוסטרייטור את המברשות הוקטוריות
על מנת לקבל תוצאה נאותה, זרימה חלקה ואינקינג טוב.
אשמח לעזרה :)

• הוסף לסימניות
עוד מישהו ממליץ?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;2360747:
לכל המעוניין
הזמנתי לוח סיני קטן בזיל הזול:
xp-pen
מרוצה מאד, מתאים לגרפיקה
ולדעתי גם למי שרוצה לשחק קצת עם איור דיגיטלי.
עלה לי 84 ש"ח ב-11.11
ואני רואה עכשיו שהמחיר הזה עדיין נשאר.
הגיע תוך חודש עם כל הבלאגן של 11.11

עכשיו רק נשאר לי לדעת איך מגדירים באילוסטרייטור את המברשות הוקטוריות
על מנת לקבל תוצאה נאותה, זרימה חלקה ואינקינג טוב.
אשמח לעזרה :)

- הזמנתי!
עד שיגיע,
אולי תעדכנו אותי עליו, איך הוא?

תודה ותזכו
- דגאיש

• הוסף לסימניות
כדי שעט יעבוד באילוסטרטור צריך ללחוץ פעמיים על כלי המכחול ולתת את ערך לחץ העט שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה