לוח גרפי

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות לוח גרפי (מסך)

היכן אפשר לקנות כזה דבר,
הכי טוב ובמחיר טוב.

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה לוח גרפי שהוא מסך יש לך את סדרת הסינטיק של וואקום, אבל זה יקר משמעותית מלוח גרפי רגיל. המשווקים שלהם בארץ הם אריג'נט.

(שמעתי ממישהו אחד שהוא מצייר על טאבלט שיש לו עט. משהו בסגנון של אייפוד אבל של חברה אחרת, לא התנסיתי בזה, אבל שווה לבדוק.)

• הוסף לסימניות
תעשה חיפוש בפורום כי יש המון נושאים שנפתחו על כך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י daniella f;887868:
אם אתה רוצה לוח גרפי שהוא מסך יש לך את סדרת הסינטיק של וואקום, אבל זה יקר משמעותית מלוח גרפי רגיל. המשווקים שלהם בארץ הם אריג'נט.

(שמעתי ממישהו אחד שהוא מצייר על טאבלט שיש לו עט. משהו בסגנון של אייפוד אבל של חברה אחרת, לא התנסיתי בזה, אבל שווה לבדוק.)

אפילו אייפוד שזאת החברה הכי טובה בטאבלטים, לא מגיע לרמת דיוק איכותית של ציור בלוח דיגיטלי פשוט של וואקום.
המטרה של הטאבלט היא לא לציור. לכן יש רק כ-5 עד 10 בסיסי מגע בשונה מלוח דיגיטלי שיש בו... אלפי נקודות מגע!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;888110:
אפילו אייפוד שזאת החברה הכי טובה בטאבלטים, לא מגיע לרמת דיוק איכותית של ציור בלוח דיגיטלי פשוט של וואקום.
המטרה של הטאבלט היא לא לציור. לכן יש רק כ-5 עד 10 בסיסי מגע בשונה מלוח דיגיטלי שיש בו... אלפי נקודות מגע!!!
יפה הגדרת...:)
ולשאלה הפותחת, בארץ יש רק אריג'נט-
http://www.arigent.co.il/wacom/
ואם רוצים פחות יקר אפשר להזמין מחו"ל...

• הוסף לסימניות
לא שייך לצייר מקצועי באייפד!
אני ממליץ לקנות לוח גרפי לא מסך לפחות בתחילה ...ולהתרגל

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שממש לא שייך לצייר על טאבלט, פשוט פגשתי פעם מישהו שהוא גרפיקאי וגיג של מחשבים והוא טען בלהט שמה שיש לו זה טאבלט חדש ולא ממש מוכר עדיין וזה בדיוק כמו לצייר על וואקום רק יותר טוב כי זה על מסך וזה נייד וקל וכל התוכנות הכבדות יושבות לו שם. בכל אופן אני גם לא מאמינה שזה הגיוני אבל לא בדקתי את העניין לכן אני רק מעבירה את המידע (זה לא היה אייפוד, חברה אחרת והוא צייר על זה עם עט לא עם האצבעות).

• הוסף לסימניות
מה זה לוח גרפי שהוא מסך, ומה זה לוח שהוא לא ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירלי;888804:
מה זה לוח גרפי שהוא מסך, ומה זה לוח שהוא לא ?

עם מסך זה סינטיק של חברת וואקום, יש אותו בכמה גדלים והוא יקר משמעותית מלוח רגיל. זה מסך שמחברים למחשב ואפשר להשכיב אותו על השולחן ולצייר עם העט ישירות עליו.

בלי מסך זה במבו ואינטוס של חברת וואקום. (ויש עוד של חברות אחרות.) זה לוח שמחברים למחשב ומציירים בצד בלי להסתכל על היד המציירת, התוצאות נראות על המסך הרגיל שמולך ולא על המשטח שציירת עליו, מתרגלים לזה מהר.

אישית יצא לי לעבוד עם במבו וסינטיק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה