לוח גרפי

• פותח הנושא dizi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יכול להיות תחליף לדף ועיפרון?
ניסיתי לצייר בבמבו החדש שקניתי. נחמד, אבל ממש לא מתקרב לרמת השליטה שיש כשמציירים בעיפרון אמיתי... קשה להבחין איפה הסמן נמצא ולמקם במקום מדוייק. נראה שמתאים יותר לצייר את קוי המתאר ולסרוק כרגיל ורק לאחר מכן לצבוע ולעבד עם הלוח?
יש כאלה שמצליחים ממש לצייר עם זה?

• הוסף לסימניות
ודאי שכן רק העבודה מתבצעת באופן קצת שונה(יצירת סקיצה ע"י קווי מתאר רבים והצורה נוצרת היכן שעוברים כמה פעמים וזה יותר מודגש ויש עבודה בנפרד על קו מתאר מדויק)
היכולת השליטה נרכשת עם הזמן אבל למרות זאת אין להשוות לעיפרון ונייר
יש לוחות יקרים (מתחיל באיזור ה6 K)שהלוח הוא בעצם המסך ששם זה שונה בהחלט

• הוסף לסימניות
נראה לך שתצליחי לצייר כמו שצריך על הפעם הראשונה?
לוקח זמן להתרגל, אני עד לפני 3 חודשים ציירתי רק בלוח, לפני טיפה זמן עברתי לסינטיק...
היתי כל כך רגיל לצייר על הלוח שהיה לי מוזר לצייר על דף...
כמו כל דבר בחיים, צריך להתרגל.. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dizi;862212:
יכול להיות תחליף לדף ועיפרון?
יש כאלה שמצליחים ממש לצייר עם זה?

הכל עניין של מיומנות ותרגול,
אפשר להגיע לביצועים הרבה יותר מדוייקים מאשר עם עפרון רגיל.
אני מציירת המון ובעיקר עם זה...
הצלחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;862235:
נראה לך שתצליחי לצייר כמו שצריך על הפעם הראשונה?
לוקח זמן להתרגל, אני עד לפני 3 חודשים ציירתי רק בלוח, לפני טיפה זמן עברתי לסינטיק...
היתי כל כך רגיל לצייר על הלוח שהיה לי מוזר לצייר על דף...
כמו כל דבר בחיים, צריך להתרגל.. :)

אני לגמרי מוזרה:
יש לי סינטיק שנתיים אולי,
ואני עדיין מציירת איתו כשהמסך מכובה. כלומר- שילמתי 6000 ש"ח (ויותר)
בשביל במבו..

• הוסף לסימניות
לוקח זמן להתרגל ולהרגיש בנוח. (אני חושבת שלקח לי בערך שבוע של עבודה יומיומית עליו עד שהרגשתי ממש בנוח) יש כאלה שתמיד מעדיפים לצייר על נייר ולסרוק ואז לעבוד עם הוואקום ואם זה נוח לך יותר זה סבבה.
לי היה במבו A5 ועשיתי איתו הכל, לא נגעתי בעיפרון.
(למרות שאני מודה שאני מרגישה יותר שליטה ודיוק עם סינטיק)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה