כללי לוח דרושים

• הוסף לסימניות
מעניין אותי מאד אם משהו מצא עבודה קבועה דרך פרסום הודעה בלוח הביקוש עבודה של פרוג.
אני מאמינה שכן, אבל אין לי ניסיון בכך וחשוב לי לדעת.

• הוסף לסימניות
ביקוש עבודה את בטח מתכוונת?

הדרושים 'מתאכלסים' מיד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Big;511414:
ביקוש עבודה את בטח מתכוונת?

הדרושים 'מתאכלסים' מיד...

לדעתי זה לא כל כך נכון.

גם הדרושים אינם מתאכלסים מהר - כדאי אולי לעשות סקר גם על זה.

• הוסף לסימניות
הרבה יותר הגיוני למלא "תיק עבודות", לחתום בחתימה שלך קישור לאתר שלך או לתיק העבודות. כך יראו אותך ויתרשמו מהרמה שלך..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי10;511480:
הרבה יותר הגיוני למלא "תיק עבודות", לחתום בחתימה שלך קישור לאתר שלך או לתיק העבודות. כך יראו אותך ויתרשמו מהרמה שלך..
מי בדיוק יתרשם?
חושבני שמסתובבים כאן בעיקר גרפיקאים, אני טועה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קדימה k;511615:
מי בדיוק יתרשם?
חושבני שמסתובבים כאן בעיקר גרפיקאים, אני טועה?
לא רק...
גם צלמים, בוני אתרים, תלתיסטים, ציירים, עורכי סרטים.....
לכל אחד תחום ההתמחות שלו, ונעשים הרבה מאוד שת"פ בין החברים בפורום..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה