www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
תודה גם רעיוןאו לעשות לוח גדול מבריסטול
של ריבועים שחור ולבן לשים מספרים
וכמובן לעשות את החיילים של המלך/ מלכה וככה כל יום היא תזיז
עד היום האחרון שבו יהיה תמונה שלהם של החתן והכלה ויהיה כתוב ניפגש "בשחור ולבן"
יש לך אולי תמונה של זה במקרה???אחותי עשתה לחברה שלה קלקר מצופה זהב, וחילקה ל10 משבצות.
היא ציפתה אצבעות שוקולד בנייר כסף ושמה אצבע על כל משבצת.
וכתבה משו כזה: כשתגמרי את האצבעות תושיטי תאצבע (מקווה שמדיקת...).
יצא מקסים!
לא כ"כ הבנתי את מה אני מניחה על השקף??מדפיסים על שקף - טבלה עם תאריכים ומספר הימים שנותרו עד החתונה
ולמעלה הכיתוב "ככה נראית כלה שסופרת את הימים"
ושמים את השקף על מראה
מדפיסה על השקף טבלה וכיתוב, ואת השקף מניחה על מראה.לא כ"כ הבנתי את מה אני מניחה על השקף??
אהה אוקי תודה על הרעיון!מדפיסה על השקף טבלה וכיתוב, ואת השקף מניחה על מראה.
הגודל של המראה והשקף צריך להיות תואם. אני קניתי מראה בגודל A5.
תודה אבל מה רק הבעיה
אולי לא הסברתי את עצמי
מה אני בדיוק רוצה
אני מחפשת רעיון כמו שחמט של לוח הגומר
תמונת רקע החתן והכלה ועל זה לוח עם משפטים
אני מחפשת רק את הרעיון!
תודה
www.prog.co.il
תודה אבל עשיתי כאילו מכונה כזו עם סוכריות מתגלגלות ועל כל סוכריה יש מספר וכל יום היא גוזרת אחת.... אז אני צריכה משפט מתאים....![]()
עזרה - ברכה קשורה לשח-מט
יש למישהי ברכה על שח מט, מלך ומלכה, שחור ולבן או משהו בסגנון? תודה מראש!www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים