נכתב ע"י תובנה;1699325:איזה דיסק זה?
מאיפה קונים?
בעיקרון צריך שינון ולא חשיבה,
לתרגל כפל וחילוק של כל נקודה מכל הכיונים.
3*7 7*3 21:3 21:7
כל יום להתקדם בכפולה אחת ולחזור על אתמול.
בהצלחה
נכתב ע"י T5;1699532:יש דיסק שירים ללימוד אצלינו מכרו בבית ספר אם את רוצה אבדוק לך אם רשום שם מי היוצר.
מקסים מקסים, הבנות שלי למדו בע"פ בעזרתו.
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1699451:שירכפל. מאד מאד מוצלח.
(הקטנה לי בת שנתים וחצי כבר יודעת את כפולות שתים וחמש על פה)
חני
נכתב ע"י חניק;1701089:איפה אפשר להשיג את הדיסק הזה?
נכתב ע"י חמחם;1705847:שינון ודפי עבודה. אין דרך אחרת. לרוב, יש קושי בחלק מהתרגילים בכפולות 6,7,8,9, ואין צורך להתעכב על השאר.
כל השירים למינהם בד"כ גורמים לכך שהילד מחשב ע"י אצבעות. מה שאני יודעת - זה לא מומלץ (למרות שכל ההודעות הקודמות חושבות הפוך ממני בדיוק!!!)
נכתב ע"י GRN;1705929:ממה שאני רואה אצל הבת שלי - גם לי לא נראה מומלץ להשתמש בשיטה של השירים, שבכלל לא מפעילה את ההיגיון אלא רק משננים את הכפולות לפי סדר, וזה חוסם את המחשבה.
נכתב ע"י מגה;1705967:מענין גם אותי
מה המחיר?[/QUOTE
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים