כללי לוח הנצחה

• הוסף לסימניות
מיועד בתחילה להדפסה כפרוספקט גדול למילוי ידני.

קבצים מצורפים

• מקוה1-01.jpg
    1 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
לא הנצחת את הלוח...

איפהוא?

• הוסף לסימניות
באופן כללי הכיוון הוא טוב. 3 הערות יש לי 1.הצבע הירוק לא כ"כ מתאים לסגנון הזה. 2. הייתי מקטין את המסגרות 3. הייתי מחליף את העמודים לעמודים אחרים העמודים כפי שהם עכשיו מזכירים חוט של שפופרת הטלפון.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לשנות את הרקע לתכלת שעובר בהדרגה לבז'
וגם להסיר את האפקט מהעיטורים
ס"ה מסודר ויפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צביקי;400108:
באופן כללי הכיוון הוא טוב. 3 הערות יש לי 1.הצבע הירוק לא כ"כ מתאים לסגנון הזה.
עכשיו טוב? פשוט היה ב-CMYK...

• הוסף לסימניות
אני אולי לא מבינה גדולה בסגנון העיצוב הזה.
אבל בכל זאת - בעיני מה ששקורה למעלה ובאמצע מאד מאד מרשים ויפה, והעמודים בצדדים ממש מפריעים.
אולי מותר להציע להמיר את העמודים במלבנים שיהיו בסגנון החלק העליון, מסגרת פס מוזהב ואותו הרקע, רק אולי בצבע מוזהב במקום הבורדו, או בורדו משולב זהב, קרם?
(וגם - הכותרת העליונה - צבע מעט קרם שמנת ישדרג את הלבן, לענ"ד)

• הוסף לסימניות
שיניתי קצת בהתאם להארותיכם המחכימות...
איך זה עכשיו? הריבועים מתאימים יותר מהעמודים?

קבצים מצורפים

• מקוה ריבועים-01.jpg
    1.3 MB · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
הרקע בשני יפה יותר, אולם לדעתי העמודים יותר מתאימים מהריבועים, [אולי כדאי באמת להחליפם לאחרים].

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה