לוח "וואקום" wacom....

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לרכוש לוח דיגיטלי מחברת וואקום חדש לאחר שעד עכשיו השתמשתי עם לוח מחברה פשוטה וזולה שלא הוכיחה את עצמה ביכולותיה.

אשמח ואודה מאד למי מהמבינים שיוכל להמליץ לי על לוח 'אינטוס' מחברת וואקום, משהו טוב ואמין באזור ה-600 ש"ח +-.

אם אתם ממליצים על חנות טובה ואמינה אנא ציינו זאת. (עדיפות באשדוד אבל לא רק).

תודה לכולם ובהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קו ונקי;1854181:
אני מעוניין לרכוש לוח דיגיטלי מחברת וואקום חדש לאחר שעד עכשיו השתמשתי עם לוח מחברה פשוטה וזולה שלא הוכיחה את עצמה ביכולותיה.

אשמח ואודה מאד למי מהמבינים שיוכל להמליץ לי על לוח 'אינטוס' מחברת וואקום, משהו טוב ואמין באזור ה-600 ש"ח +-.

אם אתם ממליצים על חנות טובה ואמינה אנא ציינו זאת. (עדיפות באשדוד אבל לא רק).

תודה לכולם ובהצלחה.

הנה, באתר של אריג'נט- זה נראה לי עונה לדרישות:

http://www.arigent.co.il/Products/ProdDtl.asp?Pid=4139

• הוסף לסימניות
תודה לך, ישי.
יש עוד המלצות, בבקשה ?

• הוסף לסימניות
מוכרת לוח "וואקום"
ללא שימוש כלל!! (חשבתי ללמוד תלת:cool:)

במקום 800 ב 700

מחר העלה תמונות בעז"ה.

• הוסף לסימניות
לתלת מימד צריך לוח ועט גרפי?

• הוסף לסימניות
אוקיי, אז אני ממליצה על לוח אינטוס 480 קטן. המחיר שלו נע בין 500 ל-700 (תלוי עם זה עם טאצ' ומחק בעט או בלי- לדעתי זה מיותר לחלוטין וחבל על הכסף)
הוא מצוין להתחלה (גם אני התחלתי איתו)
בזמנו היה מבצע בלנדאו חשמל בבני ברק, שעלה פחות בשליש ממחיר המחירון של אירג'נט. נסה אצלם.

• הוסף לסימניות
לי יש לוח של חברת HUION ב-280 ש"ח. נוח מאוד לשימוש ואני ממש מרוצה מזה. יש לחצנים שימושיים מאוד בצד הלוח, ואפשרות לעט עם סוללה או עם כבל שמתחבר למחשב - להטענה (יש לי את 2 העטים - אחד לרזרבה. מחיר עט נע בין 30-100 ש"ח) +מעמד לעט ושפיצים נוספים להחלפה במקרה הצורך (עדיין לא היה צורך...)
מרוצה מאוד. ממליצה בחום.
אגב גם בפרוג משתמשים בלוחות האלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה G;1856140:
לי יש לוח של חברת HUION ב-280 ש"ח. נוח מאוד לשימוש ואני ממש מרוצה מזה. יש לחצנים שימושיים מאוד בצד הלוח, ואפשרות לעט עם סוללה או עם כבל שמתחבר למחשב - להטענה (יש לי את 2 העטים - אחד לרזרבה. מחיר עט נע בין 30-100 ש"ח) +מעמד לעט ושפיצים נוספים להחלפה במקרה הצורך (עדיין לא היה צורך...)
מרוצה מאוד. ממליצה בחום.
אגב גם בפרוג משתמשים בלוחות האלו.

איפה מוכרים אותם?
מה האתר שלהם?

תודה!

• הוסף לסימניות
אין נקודות מכירה בארץ, הרכישה מתבצעת דרך האינטרנט, וזה מגיעה תוך חודש (לי זה הגיע עוד קודם).
אם תרצה פרטים מדויקים יותר - תוכל לפנות אלי באישי.

• הוסף לסימניות
רגע,אורי ש, אני רואה שהעיסוק שלך הוא סופרות וכתיבה, אז למה לך לוח גרפי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה G;1856464:

רואים שאת עולה חדשה כאן...;)
יש כאן כאלה שמוכשרים בכמה תחומים, אבל לא מעיזים לומר את זה בקול (או במקרה שלנו: לכתוב את זה תחת כותרת העיסוק...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1857496:
רואים שאת עולה חדשה כאן...;)
ואת - עוד לא כזאת ישנה... חדשה כמעט כמוני---

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה G;1856464:

את צריכה לקשר את זה מייד לתמונת הפרופיל שלו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה G;1857504:
ואת - עוד לא כזאת ישנה... חדשה כמעט כמוני---

ולכן אני שמחה לשתף אותך במסקנות שלי!---

חוצמיזה שאני קצת יותר וותיקה!:mad:
;););)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה