כללי לוח משפחתי לשנת תשעו

• פותח הנושא Y578
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כמה אני אמורה לקחת על לוח שנה משפחתי (אשמח לקבל רעיונות לעיצוב, גודל וכו'...).
מדובר במתנה לסבא וסבתא מהנכדים. הרעיון הוא: שבכל חודש בלוח יהיה תמונה של הנכדים ובתאריכי היום הולדת שלהם יהיה ג"כ התמונה שלהם.
איך שהבנתי אני מקבלת את התמונות חלקן בכרטיס חלקן אצטרך לסרוק.
אשמח ג"כ לדעת כמה אמור לעלות ההדפסה כשמדובר בלוח שנה בודד (ושוב אני עדיין לא סגורה על גודל מסויים אך משהו כמו A4 שנפתח לA3 בהידוק, כרומו עבה).

• הוסף לסימניות
הכנתי השנה לוח משפחתי, לוח-עד(תאריכי החודש, בלי ימים), מה שמוצלח בזה זה שאפשר כך להשתמש בו כמה שנים (כמובן להוסיף שמחות...)

אני מעלה לך דוגמא (בדיוק חודש אב אפרורי וריק... בחודשים אחרים שמתי תמונה בצד ימין של השורה)

קבצים מצורפים

• אב.jpg
    1 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
חמוד, אבל היא רוצה ג"כ, ימים, שבועות ושאכניס את התמונות של הנכדים בכל מעבר חודש ואת התמונות שלהם בתאריך היום הולדת שלהם...
כמה אני אמורה לקחת על עבודה כזו, וכמה על ההבאה לדפוס- וכמה אמור לעלות לי עלות ההדפסה (כשמדובר באחד בודד).

• הוסף לסימניות
למה כל הבלאגן?<
יש באתר יודי לוח מוכן ומעוצב עם הוספת תמונות וימי הולדת, הכי פשוט ומשתלם.. תחסכי הרבה הרבה כאב ראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י azriel;1690015:
למה כל הבלאגן?<
יש באתר יודי לוח מוכן ומעוצב עם הוספת תמונות וימי הולדת, הכי פשוט ומשתלם.. תחסכי הרבה הרבה כאב ראש.[/QUOTE
תודה, נשמע טוב, אצטרך לבדוק זאת, אבל בכל זאת תהיה לי פה עבודה לשים בכל חודש את תמונות הנכדים וכו' כמו שציינתי לעיל, אז כמה אני אמורה לקחת על עבודה כזו??????

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• מעניין-את-הסבתא.png
    KB 509.8 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה