לוח סול עבה- מוכרים כזה בארץ?

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת איפה אפשר להשיג לוח סול עבה?
לא כ"כ משנה הגודל, נגיד 20X20
משהו בעובי של לפחות חצי ס"מ
שיהיה אפשר לתקוע בזה סיכות והם יעמדו

בינתיים ראיתי רק בתוך ערכות יצירה, שזה משמש כבסיס.

אולי אות לי? לא מצאתי באתר.

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת איפה אפשר להשיג לוח סול עבה?
לא כ"כ משנה הגודל, נגיד 20X20
משהו בעובי של לפחות חצי ס"מ

בינתיים ראיתי רק בתוך ערכות יצירה, שזה משמש כבסיס.

אולי אות לי? לא מצאתי באתר.
חבל שאת לא כותבת גם את הכמות שאת צריכה..זה משנה את כל התמונה..
1.סול לא מתאים לנעיצה גם בעובי 1/2 ס"מ
הנעיצה לא יציבה וגם משאירה כל פעם נקב בסול.
בדיוק לכן לוחות נעיצה מיוצרים משעם..
2.אין להשיג פלטות גדולות של סול בעובי הזה,
לכן:
או שכרגיל את מגיע אלי ואני נותנת לך..למרות שנראה לי שיש לנו רק בעובי של 1 ס"מ
או שאת קונה במקס סטוק לסוגיו פאזל מסול עבה בכמה שקלים ומדביקה בגב שלו קרטון שהחלקים הגזורים לא יעופו החוצה
או את קונה בחנויות לציוד ספורט מזרן יוגה..הוא מחומר מוקצף כמו סול בעובי שאת צריכה
או שאת עושה מה שעשינו בעבר כשייצרו בארץ הקודש מחזיקי מפתחות מסול..
לוקחים לוח אחד ומדביקים עלי עוד לוח (כבר יש לך 4 מ"מ..) ועוד לוח ועוד לוח..זה לא בעיה גדולה ועושים את זה עם דבק מגע במקום מאוורר.
ואם את צריכה כמות ממש ענקית אני אשלח אותך ליהודי שעוסק ביבוא של כל מיני חומרים מוקצפים - זול אצלו אבל רק בכמות ממש גדולה.

• הוסף לסימניות
חבל שאת לא כותבת גם את הכמות שאת צריכה..זה משנה את כל התמונה..
1.סול לא מתאים לנעיצה גם בעובי 1/2 ס"מ
הנעיצה לא יציבה וגם משאירה כל פעם נקב בסול.
בדיוק לכן לוחות נעיצה מיוצרים משעם..
2.אין להשיג פלטות גדולות של סול בעובי הזה,
לכן:
או שכרגיל את מגיע אלי ואני נותנת לך..למרות שנראה לי שיש לנו רק בעובי של 1 ס"מ
או שאת קונה במקס סטוק לסוגיו פאזל מסול עבה בכמה שקלים ומדביקה בגב שלו קרטון שהחלקים הגזורים לא יעופו החוצה
או את קונה בחנויות לציוד ספורט מזרן יוגה..הוא מחומר מוקצף כמו סול בעובי שאת צריכה
או שאת עושה מה שעשינו בעבר כשייצרו בארץ הקודש מחזיקי מפתחות מסול..
לוקחים לוח אחד ומדביקים עלי עוד לוח (כבר יש לך 4 מ"מ..) ועוד לוח ועוד לוח..זה לא בעיה גדולה ועושים את זה עם דבק מגע במקום מאוורר.
ואם את צריכה כמות ממש ענקית אני אשלח אותך ליהודי שעוסק ביבוא של כל מיני חומרים מוקצפים - זול אצלו אבל רק בכמות ממש גדולה.
וואו, תודה על התשובה המפורטת!
מדובר בקבוצה של כמה עשרות נשים שאני רוצה ליצור איתן תמונה מחוטים מלופפים על סיכות. לכן:
1. לא דחוף לי דוקא העובי שכתבתי. האם יש עובי שאפשר לנעוץ סיכה והיא תהיה יציבה מספיק שאפשר למתוח חוט בין סיכות? לא מפריע לי שהנקב לא מתאחה. הסיכה אמורה להשאר.
2. אם זה מתאים, הבנתי נכון שאפשר להשיג אצלך?
תודה!

• הוסף לסימניות
רוצה ליצור איתן תמונה מחוטים מלופפים על סיכות.
אז קבלי ביטול לכל מה שכתבתי..
כי לי נראה שסול בכלל לא מתאים
למה לא ללכת על קלקר דחוס ?
חומר זמין ולא יקר שיעשה את העבודה מצויין

• הוסף לסימניות
כי לי נראה שסול בכלל לא מתאים
למה לא ללכת על קלקר דחוס ?
חומר זמין ולא יקר שיעשה את העבודה מצויין
בעבר הכנתי עם קבוצה כזה דבר מערכה שבסיסה היה לוח סול כמו שתיארתי. הסיכות היו הפלסטיק עם ראש עגול. זה עבד מצוין.
היום אנסה על קאפה ונראה איך יעבוד. אני חוששת שבקלקר ובקאפה הסיכה פשוט תחליק החוצה, לעומת הסול שזכור לי שתפס את הסיכה, כמו שעם

• הוסף לסימניות
הסיכות היו הפלסטיק עם ראש עגול
אז זה שוב סיפור אחר..
לסיכות פלסטיק זה כן יכול להתאים..סיכות פלסטיק קצרות ורחבות יותר מהמתכת,
הבעיה היא הצבעים של הסול,
את צובעת את הלוחות סול לפני הנעיצה ?

• הוסף לסימניות
ובסוף בסוף כשאת תסתדרי..אני אנסח את הבקשה שלך מחדש..
לא אישי סתם שיבינו כמה חשוב לתת בפתיחה את כל הנתונים שצריך בשביל לעזור,
את בטוח תאהבי את זה..;)

• הוסף לסימניות
זה משנה את כל התמונה

אז זה שוב סיפור אחר..
ובסוף בסוף כשאת תסתדרי
טוב, האמת שאני מנסה למצוא את החומרים המתאימים ומשנה את השאלה לפי התשובות שלך...
אולי אדע יותר מה אני רוצה אחרי שאנסה עם כמה סוגי חומרים בבית.
תיכף אשוב.

• הוסף לסימניות
אז ככה, עשיתי 2 ניסיונות:
1. ניסיתי בפאזל סול שהזכרת. היייתי צריכה שתי שכבות (7 מ"מ כל אחת) כדי שיהיה יציב, אבל בסה"כ היה נחמד. השתמשתי בסיכות של פייטים.
הבעיה היא הצבעים של הסול,
האם אפשר לצבוע סול בספריי? האם הצבע יורד אח"כ אם ממששים ביד?
2. ניסיתי גם קאפה- 2 שכבות של 5 מ"מ. היה יותר מוצלח מבחינת הקשיחות, אבל אם סיכה זזה אחרי שנועצים אותה- אז יש קרע בקאפה. השילוב של השכבות נתן גם את הקרטון באמצע, שתפס את הסיכות יותר.
את הקאפה נצטרך לעטוף, לא לצבוע- שזה חיסרון מצידי.

בסה"כ נהניתי מההתנסות, ויצאו לי 2 יצירות חמודות...

מקווה שאני לא הורסת לך את החופש עם השאלות שלי...

• הוסף לסימניות
מה עם קלקר צהוב?
תודה על ההצעה
אות לי הציעה את זה- קלקר דחוס.
זה יציב וקשיח, אבל אני חוששת שכשאתפוס על זה חוט זה יזוז מידי בקלות ויחתוך את הקלקר.
כנראה שאבדוק בכ"ז.

• הוסף לסימניות
נעשה כך -
נסביר לך משהו ואת תחליטי:
סול זה לא רק העובי, זה גם העובי
בסול יש מושג של צפיפות החומר, ככל שצפוף יותר הוא חזק וקשיח יותר
ולכן המשקל הסגולי שלו גבוה יותר ומחירו בהתאם.

לנעוץ באופן יציב צריך בסול בעל צפיפות גבוהה - ואז אין צורך בסול עבה במיוחד.
ליצירה לא משתמשים בצפיפות גבוה כי אין צורך בזה,
בתעשייה בצפיפות לפי הצורך, דוגמה ? סוליה של כף כף צריכה צפיפות אחרת היא נשחקת ומרגישים כל אבן ברצפה..

אם את רוצה סול צפוף בכל מיני עוביים אני יכולה להפנות אותך לעסק שזה עיסוקו
חיתוך הוא לא עושה והוא לא מוכר פחות מפלטה של 200X100 ס"מ

אם את רוצה סול שמשמש ליצירה בעובי של 1 ס"מ (שיש צורך לבדוק איך הסיכה יושבת עליו דבר שמעולם לא ניסיתי) אני יכולה לתת לך כולל חיתוך לגודל 20X20 ס"מ
הסול שלי רק בצבעוני - אפשר לצבוע בספרי אבל הנעיצה עלולה לפגוע בצבע ולהשאיר נקב לא יפה - לא מומלץ לטעמי.

בהתחשב בכל מה שנכתב כאן נראה לי שקלקר דחוס הוא הכי טוב, עליו את יכולה להדביק טפט מדביק מעצמו במקום לצבוע אותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה