עזרה לוח ספירת הגומר- דחוף!

• הוסף לסימניות
איך זה הולך?
הכלה מביאה לחתן?
אם כן אפשר בבקשה דוגמאות??

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אוטוט זה מגיע
עשיתי לוח של מעבר חציה כל יום והתאריך והמספר(הוספתי אירועים אם יש)
ורכב קטן שחיברתי עם סיכה משרדית נסע בין כל יום
ביום האחרון חיכה חתן וכלה
(הוספתי גם מתנה רמקול בצורת רכב...)
בהצלחה, והמון מזל טוב!!!!

קבצים מצורפים

• IMG_1715.JPG
    4 MB · צפיות: 212
  • IMG_1720.JPG
    4.3 MB · צפיות: 193
  • IMG_1719.JPG
    4.6 MB · צפיות: 182
  • IMG_1722.JPG
    3.9 MB · צפיות: 168
  • הוסף לסימניות
את צריכה עוד רעיונות
חברה שלי הכינה משהו על פסק זמן מהפגישה אחרונה כל יום פסק זמן אחר\ עוגיות פסק זמן
ויש כוס עם כיתוב משהו שעכשיו זה פסק זמן....
וכו...

• הוסף לסימניות
גם אני צריכה חודש
וזה דחוף לי כי החודש מתחיל מחרררררר

• הוסף לסימניות
לכלה דחוף

• הוסף לסימניות
שלחנו תהילים המחולק לכלה (זה 28 ספרוני תהילים), והיה איזה משפט (סליחה אבל לא זוכרת את הנוסח)

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אוטוט זה מגיע
עשיתי לוח של מעבר חציה כל יום והתאריך והמספר(הוספתי אירועים אם יש)
ורכב קטן שחיברתי עם סיכה משרדית נסע בין כל יום
ביום האחרון חיכה חתן וכלה
(הוספתי גם מתנה רמקול בצורת רכב...)
בהצלחה, והמון מזל טוב!!!!
וואו מהמם
איפה קונים כזאת מתנה יפה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה