כללי לוח צבעים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני בשלבי גיור של תוכנת האינדיזיין לסביבת עבודה של... קורל דרו. קיצורי דרך, מראה וכדו'.

לשאלה אחת (ועוד כמה...) לא מצאתי מענה מקוצר דעתי באינדיזיין:
כיצד אני בונה תצוגת צבעים בצד שולחן העבודה של אינדיזיין של כל הצבעים ע"פ לוחות צבעים (CMYK - RGB וכן הלאה)?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את השאלה
אני לא מכירה את קורל אבל יש לך את כל המידע
בחלון הסואוטש F5 לחיצה כפולה על הגוון
מספרת לך הכל

• הוסף לסימניות
אני רוצה לוח צבעים מוכן של מגוון הצבעים, ולא משהו שאני צריך ליצור ממנו כל פעם צבע חדש.
אצרף תצלום מסך. אם תשימי לב, בצד הימני של שולחן העבודה יש טבלת צבעים מוכנה מראש. (שכמובן נגללת ומראה עוד עשרות רבות של צבעים)

קבצים מצורפים

• Graphic1.jpg
    KB 106.9 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
תוסיף בחלון של ה SWATSES (מקווה שכתבתי נכון)

• הוסף לסימניות
באינדיזיין אין תיקיות מוכנות רק באילוסטריטור
אבל אתה יכול להכין פעם אחת ולהעביר מקובץ לקובץ (לואוד)
דרך אגב לא מומלץ להשאיר תיקיות צבעים מרובת
הן סתם מכבידות על הקובץ
לפני כל סגירה
מומלץ למחוק את הצבעים שלא בשימוש

• הוסף לסימניות
אוי ווי. זו לא תוכנה. זה נכה שצריך סיעוד..... :)

• הוסף לסימניות
אין בעיה כלל.
תגרור את חלונית ה SWATCH החוצה, שתהיה חופשית לגמרי, ותסדר אותה איפה שאתה רוצה

• הוסף לסימניות
אם אתה מעונין שיהיו לך צבעים נוספים מלבד הצבעים הקיימים בחלונית הצבעים, עליך לבנות צבעים חדשים במשולש הקטן שבחלון ה-swatches ב- new colour בזמן שאין שום קובץ שפתוח, ואז בכל קובץ שיפתח יופיעו לך גם הצבעים האלה.

• הוסף לסימניות
תודה פולין, את זה הבנתי ועל כן תמהתי, איך דברים בסיסיים כל כך נשמטו מחשיבת מתכנני התוכנה המהוללת כל כך בפי כל.....

• הוסף לסימניות
:rolleyes: נא לא לזלזל בה!!!

• הוסף לסימניות
LF4 - זה המעט שנותר לי לעשות לאחר שראיתי את יכולותיה הדלילות בתחומים שהיתה צריכה להיות המובילה בהם...
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה