לוח ציור דגיטלי

• הוסף לסימניות
אני אורחת מהפורום השכן...
בעלי הוא "צייר חובב" דהיינו מוכשר בתחום אבל בלי לימודים וכו',
לרגל שבע ברכות שאנחנו עושים אני צריכה שהוא יצייר קומיקס ולצורך זה הייתי שמחה להשיג לוח דגטלי לכמה שעות..
האם יש אפשרות להשכיר או להשאיל לכמה שעות בירושלים, או אייך אפשר להשיג בזול [אפילו ישן וכדו'.]

תודה רבה מראש
ובשמחות

• הוסף לסימניות
לצייר על נייר, לסרוק, ולצבוע באמצעות העכבר, לדעתי יהיה הרבה יותר פרקטי

אבל מי שואל אותי בכלל

• הוסף לסימניות
ניסינו אבל יש לי סורק דפוק וזה נראה ממש רע.

• הוסף לסימניות
צריך להתרגל ללוח, לא יודעת אילו תוצאות טובות אפשר להוציא בכמה שעות ראשונות. ובפוטושופ די קשה לשלוט בקו (לעומת מנגה, למשל). לדעתי עדיף באמת לסרוק, מקסימום לעבד טיפה לפני הצביעה. אם הסורק שלכם לא מספיק טוב, נראה לי שקל יותר למצוא סורק טוב מאשר למצוא לוח להשאלה ולהתרגל אליו והכול!
(ועוד בקשר לרעיון לשאול לוח... זה דבר יקר, ורגיש מאוד מאוד! אנשים לא ישמחו לטלטל אותו).

• הוסף לסימניות
אם זה פעם ראשונה זה יהיה לכם קשה. עדיף שייצייר בעיפרון, יעבור עם קו שחור ואז יסרוק וייצבע.
אם אתם חושבים שזה ייצא יפה אז תקנו! כי חבל על כל יום שיש לו את זה ואין לו לוח.

• הוסף לסימניות
לי אישית יש לוח גראפי (פשוט) ואני מעדיף לצייר בדף להדגיש עם עט ציפורן\עט מכחול סורק - מנגה כבר הופכת את זה לשחור איכותי ותיקונים וצביעה עם הלוח גראפי (את הצביעה ניתן לעשות גם עם עכבר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה