כללי לוח שנה באינדזיין

• הוסף לסימניות
הכנתי לוח שנה באינדזיין, עם תיבות שרשור לכל זמן ביום - כל זמן בשכבה נפרדת,
הכל אמור לזרום לתוך התיבות, וזה אכן פועל טוב,
רק שלצערי כל זמן נוסף שאני מכניסה, נוספים דפים רבים בסוף הלוח,
והזמן הקודם שנכנסתי בורח אליהם.
במקום שהלוח (שבועי) יהיה של 64 עמ', על כל זמן שמוכנס נוספים עוד עשרות עמודים.

אני מנסה למצוא אולי קצה חוט:
את השרשור הבסיסי הכנתי בדף אב,
ואח"כ ב-2-3 העמודים הראשונים בתוך הלוח אני נותנת שרשור בין העמודים,
והקפיצה של הזמן הקודם מתחילה בד"כ מעמ' 3
למרות שהכל ישב מצוין.

עזרתכם S.O.S
תודה ענקית למסייעים

• הוסף לסימניות
אני חושבת, אאל"ט, שאחרי שהכנת הכל בדף האב, את צריכה לנתק את הדפים מדף האב, ולקשר את תיבות הטקסט - האחרונה של עמ'1 לראשונה של עמ' 2 וכו'

אבל לא מבינה איך הזרמת טקסט בשכבה אחת משפיעה על השכבה הקודמת?

עשית הגהה לזמנים בדפים השונים?
לוודא שזה לא מכניס את אותו טקסט לכל עמוד, מה שיכול לגרור את התופעה של תוספת עמודים מיותרת

• הוסף לסימניות
תודה אריאלס.
אכן הכנתי את הלוח כמו שאת מתארת.
והזמנים הכל בסדר.
מה שהציל את המצב היה ששמעתי ממישהיא שיש באג מסוים ב-cs4 בענין,
עברתי ל-cs3 ולא יאומן - הכל מסתדר מושלם!! ב"ה!

• הוסף לסימניות
משהוא יודע האם הבאג קיים גם ב CS5.5 ?

אני באמצע עימוד לוח שנה ונתקלת באותה בעיה.
משהוא יודע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה