כללי לוח שנה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
צריכים להכין לוח שנה באינדיזיין ?

חדש בישראל תוכנת CalDesign היא התוכנה היחידה שמאפשרת לקבל קובץ InDesign של לוח שנה עברי / לועזי בהתאמה אישית . ועכשיו מבצע לזמן מוגבל!!! 50 לוחות שנה בחינם!!! כל הקודם זוכה!!!
לפרטים נוספים היכנסו לאתר התוכנה:
www.caldesign.022.co.il

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להעלות את התוכנה ?\
אני בנטפרי וזה לא נפתח לי
זה נראה תוכנה שימושית
תודה

• הוסף לסימניות
ללינק ישיר בדרופבוקס להורדת התוכנה לחץ כאן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tal_hc;n4917296:
ללינק ישיר בדרופבוקס להורדת התוכנה לחץ כאן

דרופבוקס חסום בנטפרי
בבקשה תעלה במג'יקוד או בג'מבומייל

• הוסף לסימניות
זו תוכנה חינמית?

• הוסף לסימניות
התוכנה בחינם, יצירת הלוחות לא, אבל יש אפשרות השנה ל 50 לוחות בחינם לכלל הציבור לפי ההוראות שמופיעות באתר, אז כל הקודם זוכה!!!

• הוסף לסימניות
מה הפירוש התוכנה חינם - יצירת הלוחות לא. מה עוד יש בתוכנה חוץ מיצירת לוחות?

• הוסף לסימניות
הכוונה שיש תוכנות שאתה צריך לשלם רק בשביל להתקין (זאת לא) אבל כמובן שעל הלוחות צריך לשלם (חוץ מה 50 הלוחות בחינם שיש את המבצע לגביהן - לוח אחד ללקוח)

• הוסף לסימניות
ממליצה לכולם!!
תוכנה מעולה, עם מגוון אפשרויות, אפשר להכניס בלוח איזה נתונים שאתם רוצים, באיזה צורה שרוצים..
וגם השירות אדיב וסבלני מעל ומעבר!

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להעלות לכאן לוח של תשעח?

• הוסף לסימניות
מטורף!!!! לא היה כזה דבר שבו אפשר לעמד לוח שנה בכזה קלות.
על זה נאמר, היכן היית עד עכשיו...

• הוסף לסימניות
התקנתי את התוכנה ואני לא יודעת למה זה לא פועל ולא רואה כלום , יוצא לי הודעה כזו
תוכנית זאת מופעלת כבר ,חפש את האייקון התוכנה באייקונים לי השעון למטה, אני לוחצת על האייקון וכלום לא יוצא רק ההודעה הזאת כל הזמן.
מישהי יכולה להסביר למה ? אולי זה לא מותקן טוב
אשמח לקבל תשובה בהקדם.
תודה

• הוסף לסימניות
כנס למנהל המשימות. סגור את התכנה הנ"ל הפעילה.
בשולחן העבודה יש את האייקון. הקלק שם

• הוסף לסימניות
נכנסתי למהל המשימות סגרתי את התוכנה ועשיתי קליק על זה בשולחן העבודה ויוצא לי כל הזמן אותו הודעה
אפשר הסבר מה צריך לעשות במנהל המשימות\[
תודה

• הוסף לסימניות
עוד שאלה אולי אפשר הסבר איך להתקין את זה נכון
תודה

• הוסף לסימניות
פרטי המבצע חסומים אצלי, מי יכול לעשות צילום מסך ולהעלות?
- תודה מראש -

• הוסף לסימניות
אפשר אולי עוד שאלה
אולי אפשק הסבר איך להתקין את זה נכון
אולי ההתקנה לא היתה נכונה
תודה על כל תשובה

• הוסף לסימניות
כנסי למנהל המשימות. סגרי את התכנה (יכול להיות שיש יותר מפעם אחת שמופיעה התוכנה, אז צריך להקפיד לסגור את כל המופעים של התוכנה ואז לנסות לעלות מחדש, במידה וזה לא מצליח תנסי לעשות ריסטרט למחשב ואז להפעיל את התוכנה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלרינט;n4921413:
פרטי המבצע חסומים אצלי, מי יכול לעשות צילום מסך ולהעלות?
- תודה מראש -

פרטי המבצע: עשה שיתוף לאתר בפייסבוק, שלח לי בווטסאפ (או סמס) לטלפון: 0522769605 צילום מסך שעשית שיתוף ואני אחזור אליך עם הוראות איך לקבל את הלוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה