כללי לוח שנה גודל A3

• הוסף לסימניות
שלום לכם.. היום הצטרפתי לפורום המדהים הזה. מצרפת לוח שנה בגודל A4 שעשיתי לגננות. אשמח לשמוע את חוות דעתכם הכנה. בלוח כולל חופשים של משרד החינוך.
שאלה - כיום מה שאני עושה הוא ליצור את הטבלה בוורד, להמיר אותה לאקרובט ומשם לייבא לפוטושופ. האם יש אפשרות אחרת?
אני מקווה שאצליח להעלות את התמונה כמו שצריך - אם לא אני מתנצלת.. פעם ראשונה..

• הוסף לסימניות
קודם כל ברוכה הבאה....את הולכת ללמוד ולהשתכלל פה הרבה...(מניסיון)

ועכשיו החו"ד.....זה פשוט מדהים....העיצוב נורא יפה ומתאים לילדים..המיקום של החודשים בדיוק במקום...הצבעיים חיים...הגופנים מתאימים...הציור מתוק והשילוב של הכל ביחד מושלם!!! ממש יפפה וממש ברמה...

רק דבר ממש פיצפון לדעתי אוליי כדאי שתשני את הצבע של החודשים לצבע אחיד בלי מעברי צבעים...חוצמזה זה מהממם!!

• הוסף לסימניות
קודם כל ברוכה הבאה....את הולכת ללמוד ולהשתכלל פה הרבה...(מניסיון)

ועכשיו החו"ד.....זה פשוט מדהים....העיצוב נורא יפה ומתאים לילדים..המיקום של החודשים בדיוק במקום...הצבעיים חיים...הגופנים מתאימים...הציור מתוק והשילוב של הכל ביחד מושלם!!! ממש יפפה וממש ברמה...

רק דבר ממש פיצפון לדעתי אוליי כדאי שתשני את הצבע של החודשים לצבע אחיד בלי מעברי צבעים...חוצמזה זה מהממם!!

• הוסף לסימניות
ואוו תודה רבה! אין לך מושג כמה זה היה חשוב לי לשמוע דעה שכזו. כי אני מכינה המון דברים אבל כאחת שלמדה הכל מאפס לבד, תמיד יש לי את ההרגשה שאני לא מספיק טובה כדי לראות בזה משהו שהוא מעבר לתחביב.. ואת ההערה קיבלתי. אתקן לפעם הבאה - תודה!

• הוסף לסימניות
תנסי להעלות שוב אין אפשרות לראות את הקובץ.

• הוסף לסימניות
אצלי רואים טוב... אני אנסה להעלות שוב.. איך מעלים לאתר?

• הוסף לסימניות
יפהפה!
רק להוריד לדעתי את מעביר הצבע בשמות החודשים
ולסדר את הריבועים של התאריכים שיהיו שווים בגודלם.

בקש לטבלה, הכי נח (לפי הידוע לי) זה לעשות אותה בוורד, ולייבא אותה לאינדזיין. שם לשחק איתה.
ובכלל, לפי מה שכתבת נשמע שאת לא עובדת עם אינדזיין, ולעשות את מה שעשית בפוטושופ, זה קשה וכבד.
כדאי לך להתחיל להתעסק עם האינדזיין ולעבוד בו במקביל לפוטושופ.

בהצלחה רבה בהמשך הדרך!

• הוסף לסימניות
תודה רבה!! וצדקת.. עד כה לא ניסיתי את האינדזיין.. אתחיל ללמוד גם אותו. לקחתי את הערותיך לתשומת ליבי ואתקן לשנה הבאה. שוב תודה רבה. ככל שאני מעיינת יותר בפורום אני מבינה עד כמה מעט אני יודעת..

• הוסף לסימניות
שמחה חבל!..... זה כשרון מבוזבז....

• הוסף לסימניות
פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!וגם אני חושבת שאת שמות החודש צריך לעשות בצבע אחיד ולא במעבר.....
בהצלחה בהמשך!

• הוסף לסימניות
ועוד משהו קטן, אין צורך לכתוב ליד כל שם חודש את השנה (תשע"א) מספיק לכתוב זאת פעם אחת במרכז מתחת ה'שנה טובה'.
ושוב בהצלחה!

• הוסף לסימניות
צודקת - תודה.. לקחתי לתשומת ליבי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה