כללי לוח שנה - זקוקה לעזרתכם בדחיפות!

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?
איזה רקע מתאים כאן?
כל הערה/הארה תתקבל בברכה...
תזכו למצוות!

קבצים מצורפים

• לוח.jpg
    KB 344.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
זה נראה כ"כ גרוע?????
למה אין שום תגובה?

• הוסף לסימניות
אין לך פה בכלל כיוון של רקע אז אין לי מושג מה את מתכוונת,
אני אישית בכזה סגנון אוהבת לשים איזה נוף מטושטש שהפוקוס על פרח אחד או משו...
נראה לי סגנון פרחוני מאוד מתאים לקטע משפחתי,, שמח מלבלב ככה...
מאוד אהבתי את המשפט הסופי שלך- הוא ממש מיוחד!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
יש למשהי תמונה מתאימה ואיכותית, זה אמור להיות מודפס גדול.
יש לי משהו עם צמחיה ירוקה ופרחים ורודים אבל לא מספיק איכותי.

• הוסף לסימניות
למה את צריכה תמונה? לא מספיק יפה?
תעשי מעבר צבעים מתחת עם שקיפות.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת למה בקושי יש תגובות, מה זה אומר? שזה לא שווה תגובה??
הייתי רוצה לקבל את חוות דעתכם, איך זה נראה לכם?
זה אמור להיות מתנה לסבא וסבתא...
אולי יש לכם רעיון לשיפור???

• הוסף לסימניות
זה עושה רושם קצת משעמם.
אולי כדאי למצוא איזה עיטורים או גלים, משהו מאוד עדין, ולהכניס בשקיפות על הכול באופן כללי?
או להחליף לצבעים יותר חיים, או להוסיף צבעים חיים מדי פעם? (נגיד כל חג בצבע עז)
או להעמיד את כל הלוח על רקע מעניין ולא לבן?

• הוסף לסימניות
העבודה שעשית כאן ודאי היתה קשה ולקחה הרבה זמן.
פעם עשיתי כזה לוח וכדי שיראה יותר מעניין הוספתי שטח לבן משני הצדדים והוספתי שם איורים חמודים שהתאימו ליעד. וכן הרקע וצבעי הלוח תעשי צבעים יותר חיים אפשר להשאר בשני צבעים אבל יותר מעניינים. בהצלחה

• הוסף לסימניות
הכיוון שלך נקי ויפה
אבל עדיין חסר בו ענין
הוא כרגע כביכול ללא עיצוב..

• הוסף לסימניות
אולי אלו יעזרו לך...
(אני משתמשת בהם לאלבומים דיגיטליים...)
עיצוב מאד מרשים,נראה שעבדת עליו הרבה...!
חסר כאן משהו ש'יקפיץ',אז או שזה יהיה רקע מעניין,(לא חלק) או שתוסיפי קשקושים מסביב...
אישית-אני מעדיפה רקע מעניין,כי הריבועים בנויים בצורה יפה שחבל להרוס...

קבצים מצורפים

• 1133327_81030111.jpg
    2 MB · צפיות: 12
  • 00224_berries_2560x1600.jpg
    1.2 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
לדעתי עיקר הלוח צריך להיות הכיתוב שעליו, שיהיה ברור איזה יום בחודש זה ומה תוכן היום ,כדי שירצו לתלות אותו כלוח שנה על הקיר. ואסור שהתמונות יסתירו את עיקר הלוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה