דרוש לי לוח לשנת תשע"ה. יש למישהו קובץ כזה ויכול להעלות לי? תודה מראש!
י ידי זהב משתמש מקצוען עיצוב גרפי פרסום וקופי D I G I T A L • 7/5/14 הוסף לסימניות #1 דרוש לי לוח לשנת תשע"ה. יש למישהו קובץ כזה ויכול להעלות לי? תודה מראש!
F FullTime משתמש מקצוען 7/5/14 הוסף לסימניות #2 מיוצא מקל לוח אין לסמוך על הזמנים. מחולק ל2 קבצים, לכל שנה לועזית קבצים מצורפים 5775_HEB.zip KB 87.7 · צפיות: 36
י ידי זהב משתמש מקצוען עיצוב גרפי פרסום וקופי D I G I T A L • 7/5/14 הוסף לסימניות #3 תודה רבה מאוד!!
י ידי זהב משתמש מקצוען עיצוב גרפי פרסום וקופי D I G I T A L • 7/5/14 הוסף לסימניות #4 אם יש למישהו תאריכים לפי ימים בשבוע, יעזור לי עוד יותר. אין לי צורך בזמנים. תודה מראש לכולם!
ת תלתלי משתמש פעיל 7/5/14 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י ידי זהב;1259114: דרוש לי לוח לשנת תשע"ה. יש למישהו קובץ כזה ויכול להעלות לי? תודה מראש! לחצ/י כדי להרחיב... אמאלה' כבר???????????????? ????????????????????????? ?????????????????????????????? רק עכשיו עבר פסח
נכתב ע"י ידי זהב;1259114: דרוש לי לוח לשנת תשע"ה. יש למישהו קובץ כזה ויכול להעלות לי? תודה מראש! לחצ/י כדי להרחיב... אמאלה' כבר???????????????? ????????????????????????? ?????????????????????????????? רק עכשיו עבר פסח
י ידי זהב משתמש מקצוען עיצוב גרפי פרסום וקופי D I G I T A L • 7/5/14 הוסף לסימניות #6 הסתדרתי. תודה לכולם
F FullTime משתמש מקצוען 21/7/14 הוסף לסימניות #8 אני עקבתי אחרי השקיעה בלוח הזה, הוא זז בכמה דקות מהלוחות הנמכרות בשוק.
ר רחליקה משתמש פעיל עימוד ספרים 22/7/14 הוסף לסימניות #9 למישהו יש קובץ לא zip? לא מצליחה לפתוח, ודוקא חשוב לי הענין. תודה
F FullTime משתמש מקצוען 22/7/14 הוסף לסימניות #10 ... קבצים מצורפים 2015.xls KB 382 · צפיות: 22 2014.xls KB 381 · צפיות: 24