גם אני עשיתי כמה גדליםאני עשיתי בפיקאבוק ממש קל נעים ונוח
שלחתי להדפסה וקיבלתי לתחנת איסוף אחרי יומיים
יצא מהמם!!!
עלה לי 82 ש"ח כולל 20 ש"ח משלוח!
איך מגיעים אליהם?ראיתי שלוח "עיתים לבינה" מדפיסים את הלוח הסטנדרטי שלהם עם תאריכים ששולחים להם + קולאז' תמונות בכריכה.
איך מגיעים אליהם?
רק אצלי לא תקין הקישור הזה?חנות - עתים לבינה
www.zmanim.online
גם אצלי (ואין לי סינון..)רק אצלי לא תקין הקישור הזה?
עכשיו זה לא עובדרק אצלי לא תקין הקישור הזה?
את זוכרת לומר לי מה היה המחיר?עכשיו זה לא עובד
אבל לפני כמה ימים כשכתבו כאן עליהם נכנסתי ועבד (והתלהבתי מהרעיון!) ונראה קל וברור להזמין
אולי תנסו שוב יותר מאוחר
מינימום 150 ללוח ראשון, סביבות 70 ש"ח לעותקים נוספים (אפשר לאופק שונה)את זוכרת לומר לי מה היה המחיר?
זה הלוח שנה היחיד שמשתמשים, וכל שנה מחדש אני מדפיסה על מדבקות צבעוניות את השמות ומדביקה........
מינימום 150 ללוח ראשון, סביבות 70 ש"ח לעותקים נוספים (אפשר לאופק שונה)
המחיר המינימלי זה עד 50 תאריכים אישיים, ותמונה אישית בכריכה.
היה מחיר נוסף לכל 50 תאריכים נוספים (זול, אולי 10 ש"ח?)
ומחיר נוסף לתמונות משולבות בתאריכים (קצת יותר, מחיר עבור כל 10 תמונות)
היו הוראות מאד ברורות לשליחת החומר, כולל קובץ אקסל למילוי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים