הוספתי אפשרות לבחירת צבע לטקסטברגע שכתבתי משהו, ושמתי תמונת רקע מאחורה, לא הצליחו לקרוא את המלל, הוא היה בצבעים דומים מידי לתמונה, ולא היתה שום אפשרות של לשנות צבע של מלל/ להקטין תמונה (רק יכלתי להדגיש את המלל, שעזר קצת, אבל לא מספיק)
כן, זה יוצא בגודל A4אני שואלת
תודה רבה!תודה רבה
בתאריך יג ניסן יוצא 31 באפריל ובלוח הנ"ל יש טעות וכתבתם 1 במאי, ומשם התאריכים לא תואמים.
(לא בדקתי עד איזה תאריך)
תודה רבה רבה !!הוספתי אפשרות לבחירת צבע לטקסט
כדאי להוסיף זמני הדלק"נ ומוצ"ש
זה באמת בעייתי בגלל שצריך לפי עיר, צריך לחשוב איך לעשות את זהאולי אפשר להוסיף זמני שבת??? (לפי עיר)
אני כמעט בטוח שיש ממשק API חינמי שיכול לתת לך את זה.זה באמת בעייתי בגלל שצריך לפי עיר, צריך לחשוב איך לעשות את זה
שיהיה אפשרות לשמורכאמור, אני אשמח מאוד להערות והצעות.
איזה?אני כמעט בטוח שיש ממשק API חינמי שיכול לתת לך את זה.
איך?
הוספתי את האפשרותאחרי שאני העליתי תמונה , יש אפשרות למחוק אותה ? תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים