לוח שנה עם לולאות

• הוסף לסימניות
אשמח לעצתכן/ עזרתכן
הזמנתי מאלי אקספרס את העץ ולולאות
עיגולים לתאריכי יום הולדת ולבבות לימי נשואין

בחלק העליון רוצה לכתוב משפחת,,,, התאריכים המשמחים שלנו
1. איך עדיף צריבה על העץ או להדפיס צבעוני על מדבקה שקופה ולהדביק (או שיש לכן רעיון אחר)
2. איך לכתוב את התאריכים על הצורות? מדבקה שקופה- נראה לי יכול לצאת מוזנח.
משהי יודעת אם יש לקנות מדבקות שקופות עגולות?
3. האם כדאי לכל משפחה לעשות צבע שונה ואם כן איך? אולי רק מסגרת לצורה אבל ממה

בקיצור אשמח לכל הכוונה
ותודה לכל המשיבות!!

• הוסף לסימניות
לדעתי צריבה יותר יפה. אבל אם התקציב נמוך אז מדבקה/ ארטליין עם שבלונה זה מעולה
2. אולי ארטליין ושבלונה?
3. לא נראה לי צריך. אנחנו לא עשינו צבע שונה

• הוסף לסימניות
לדעתי צריבה יותר יפה. אבל אם התקציב נמוך אז מדבקה/ ארטליין עם שבלונה זה מעולה
2. אולי ארטליין ושבלונה?
3. לא נראה לי צריך. אנחנו לא עשינו צבע שונה
מה הכוונה ארטליין ושלבלונה?

• הוסף לסימניות
אני הדפסתי על מדבקה גם את החלק העליון וגם את העיגולים עם התאריכים, לכל משפחה צבע שונה. כך זה נראה ..

קבצים מצורפים

• IMG-20221224-WA0008.jpg
    IMG-20221224-WA0008.jpg
    KB 85.5 · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
סורי על ההקפצה
אפשר קישור של המוצר?
יש כל מיני סוגים
תנסי לחפש שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה