כללי לוח שנה של שנה הבאה

• הוסף לסימניות
אני רוצה להכין לוח שנה עם תמונות ותאריכים, יש למשהו את התאריכים של שנה הבאה בקובץ פתוח, ואולי תבנית מוכנה לעיצוב לוח שנה עם 12 תמונות?
תודה

• הוסף לסימניות
קבצי אקסל ללוח שנה

מוכר קבצי אקסל ללוח שנה, כל קובץ - חודש.
בעלות של 50 ש"ח ל 13 קבצים.
ניתן להגדיר ולשנות כל מרכיב בלוח:
כיוון לוח ( מימין לשמאל או להיפך).
לוח עברי או לועזי ( יתחיל ב 1 לחודש או ב א' לחודש).
ערבי חג.
חגים עבריים.
פרשת שבוע.
כניסה / יציאת שבת (לפי כל עיר ספציפית בעולם או 3 ערים: ירושלים,ת"א וחיפה) מכוון אטומטית לפי שעון חורף / קיץ.
ספירת העומר.
הצגת החודש העברי בימים עצמם ( א' אלול,ב' אלול וכו').
שפה של הלוח (עברית או אנגלית, כלומר לדוגמא יציג פרשת שבוע / חג באנגלית).

מצורפים קבצים לדוגמא, ניתן לקבל קובץ אחד מחולק לכל גורם בנפרד ( תאריך עברי בטבלה בנפרד, תאריך לועזי בנפרד וכו' ) או קובץ עם הכל בפנים ( כאשר כניסה ויציאת שבת בטבלאות נפרדות) - לפי דוגמאות הקבצים המצורפים.

ניתן לשלוח לי מייל:

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

כמו כן ניתן להוריד תוכנה שעשיתי שבה ניתן להכין לוח שנה עם תמונות כולל בתאריכים עצמם.

לבלוג שלי:

<link rel="File-List" href="file:///D:/DOCUME%7E1/%D7%98%D7%9C/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:DoNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; text-align:right; mso-pagination:widow-orphan; direction:rtl; unicode-bidi:embed; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} a:link, span.MsoHyperlink {color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {color:purple; text-decoration:underline; text-underline:single;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 9]><xml> <o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026"/> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <o:shapelayout v:ext="edit"> <o:idmap v:ext="edit" data="1"/> </o:shapelayout></xml><![endif]--> http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=TalsHebrewCalendar<o>:p></o>:p>

קבצים מצורפים

• 01 אפריל 2010.xls
    KB 21 · צפיות: 12
  • 01 מאי 2010.xls
    KB 17.5 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
בהזמנת לוח שנה עם תמונות בד"כ מעוניינים שהלוח ישמש גם לשנים נוספות
לכן עיצבתי לוח שנה רגיל - 30 יום,(א'-ל')לכל חודש (בלי ימים)
כך שהלוח בכ"ז ישמש לשנים נוספות.
בכל יום שיש בו ארוע מסוים כמו יומולדת או יום נישואין, צרפתי את התמונה.עם סימון משתנה לזיהוי הארוע.
יש לי מגוון דוגמאות אם תרצו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטושופרית;439569:
בהזמנת לוח שנה עם תמונות בד"כ מעוניינים שהלוח ישמש גם לשנים נוספות
לכן עיצבתי לוח שנה רגיל - 30 יום,(א'-ל')לכל חודש (בלי ימים)
כך שהלוח בכ"ז ישמש לשנים נוספות.
בכל יום שיש בו ארוע מסוים כמו יומולדת או יום נישואין, צרפתי את התמונה.עם סימון משתנה לזיהוי הארוע.
יש לי מגוון דוגמאות אם תרצו.
אני גם רוצה לעשות משהו כזה. תוכלי לשלוח לי למייל?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה רבה.
ודרך אגב, כמה לוקחים על כזה דבר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה