דרוש מידע לוח שנה תשפ"א

• הוסף לסימניות
אם יש לוח עברי להורדה כקובץ
זה יעוור לי מאוד
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אופפס

אמהלהה רק שאני לא אכשיל פה אנשים.
חבל שאני לא יכולה לערוך את ההודעה.

תגידו זה לוח שנה טוב?

שימו לב:
בכוונה זה שילוב של לועזי ועברי
ז״א שהשנה מתחילה מחודש 9 - שגם יוצא בר״ה

אבל מבחינת ימים תאריכים חגים שיוצאים בזמן זה טוב?

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2020-08-24 at 13.42.20.jpg
    Screen Shot 2020-08-24 at 13.42.20.jpg
    KB 277.3 · צפיות: 108
  • הוסף לסימניות
יש גם את חזון שמים - הם מוכרים קבצים של לוח שנה באקסל בהתאמה אישית

• הוסף לסימניות
אופפס

אמהלהה רק שאני לא אכשיל פה אנשים.
חבל שאני לא יכולה לערוך את ההודעה.

תגידו זה לוח שנה טוב?

שימו לב:
בכוונה זה שילוב של לועזי ועברי
ז״א שהשנה מתחילה מחודש 9 - שגם יוצא בר״ה

אבל מבחינת ימים תאריכים חגים שיוצאים בזמן זה טוב?

יש אפשרות לקובץ איכותי יותר?
ממש יעזור לי תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
מה פירוש איכותי

• הוסף לסימניות
כרגע התמונה מטושטשת.
יש את הטבלה הזו בקובץ פתוח?
או קובץ איכותי יותר שלא יהיה מפוקסל.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אם אתם רוצים להעיר את החברה כאן תקשקשו קצת את המזומנים שבארנק ואז כולם ישמעו ויגיבו.

• הוסף לסימניות
מוכנה לשלם עד 80 שח ללוח מוכן באינדיזיין, פתוח לעיצוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

• תודה
Reactions: HennyS1 //
14 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה