כללי לוח שנה תש"ע

• הוסף לסימניות
למישהו יש קובץ פתוח של לוח שנה תש"ע בתוכנות אינדיזיין?
תודה מראש :)

• הוסף לסימניות
שנה שעברה

עבדתי על טמפלט של לוח שנה והיה לזה ביקוש.
מתלבטת אם השנה גם לעבוד על זה ולמכור במינימום ..

• הוסף לסימניות
יש ביקוש

כמה עשוי לעלות כזה דבר?

• הוסף לסימניות
אני גם מחפש. צריך A3 מלא עם כל התאריכים.

• הוסף לסימניות
התוכנה שחזון שמים הציגו בתערוכה פשוט מדהימה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מבינים;284105:
התוכנה שחזון שמים הציגו בתערוכה פשוט מדהימה!

כבר ראיתי בתערוכה, לא בשבילי..
כי אני עובדת על אינזיידין.

• הוסף לסימניות
זה כל מה שמדהים בתוכנה, אתה מעצב מה בא לך, באיזה תוכנה שבא לך ומייבא את זה לתוכנה ההיא ורק מוסיף את הזמנים.
גילוי נאות: אין לי שום מניות בחזון שמים.
(היה לי בחומש:) )

• הוסף לסימניות
מי זה חון שמים, יש לך לינק?

אני ממש צריך לוח שנה...

• הוסף לסימניות
חזון שמים - תוכנה מסחרית שניתן ליצור איתה לוחות שנה לכל מקום בארץ ולהזרים את הטקסט לאינדיזיין.

מי שמעוניין לא לקנות את התוכנה חזון שמים - יכול להוריד את קלוח בחינם (ולעבוד יותר קשה בהזנה ידנית של כל הזמנים והתאריכים)

• הוסף לסימניות
מה המחיר של הלוח הזה - חזון שמים?
ואיך אפשר להשיג אותו

• הוסף לסימניות
לכל מי שפנה אלי בקשר ללוח "חזון שמים" - אין לי קשר אליו, ואין לי מידע לגביו.
פרטים אפשר לקבל אצל המחבר:
הרב איתן צקוני
רח' שלום בנייך 12 נתיבות 87804
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
08-9932655 &#1488;&#1493; 08-9945621
&#1504;&#1497;&#1497;&#1491;: 057-3186420

&#1488;&#1493; &#1500;&#1513;&#1500;&#1493;&#1495; &#1492;&#1493;&#1491;&#1506;&#1492; &#1508;&#1512;&#1496;&#1497;&#1514; &#1500;&#1502;&#1513;&#1514;&#1502;&#1513; sky-view

• הוסף לסימניות
לוח שנה

בוקר טוב
מישהו יודע באיזה תוכנה כדאי לעבוד על לוח שנה שמגיע מWORD
תודה ויום נעים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה