כללי לוח שנה

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להכניס תאריכים אוטומטי ללוח שנה שעיצבתי,
במקום לעבוד על כל תאריך ??

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להזביר מה שואלים?
פשוט לא הבנתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;391725:
יש אפשרות להזביר מה שואלים?
פשוט לא הבנתי...

הוספת תאריכים ללוח שנה שבניתי-
במקום לכתוב כל תאריך בנפרד,
האם משהו מכיר משהו שעושה את זה אוטומטי???

• הוסף לסימניות
צריך להכין את הבסיס ע"י תיבות שירשור, ואז אפשר במיזוג

• הוסף לסימניות
טוב, אז כנראה שרק אני מבינה את השאלה בגלל שגם אני פעם פעם הייתי עושה כך לוחות שנה...
ואז - הכרתי את האינדיזיין...
בקיצור:
עושים בעמוד אב תיבות ומשרשרים אותן אחת לשניה יום אחרי יום (זריחה של יום ראשון לזריחה של יום שני, שקיעה לשקיעה, תאריך עברי לעברי, לועזי ללועזי וכו'). צריך לשים לב שהתיבה תהיה מספיק גדולה כדי להכיל את הטקסט אבל לא יותר מידי גדולה כדי שלא תכיל גם את השורה הבאה.

אחרי שהכל משורשר כמו שצריך בדף אב, מעתיקים את כל התאריכים העבריים למשל (צריך שיהיו מוקלדים שורה אחר שורה), ומדביקים בתיבה הראשונה, השורה הבאה נכנסת אוטומטית לתיבה הבאה וכון הלאה. כך עושים לכל שאר הזמנים, מכניסים לתיבה הראשונה וזה משרשר אוטומטית לכל אותן התיבות הבאות.
הערה: רק בין העמוד הראשון לשני צריך "לומר" לאינדיזיין שאנחנו רוצים שהוא ימשיך את השרשור גם על שאר התיבות שבעמודים הבאים ולכן צריך ללחוץ על המשולש שבסיום התיבה האחרונה בעמוד הראשון ולשרשר אותו לתיבה הראשונה בעמוד השני ע"י לחיצה על התיבה יחד עם קונטרול+שיפט.

האמת היא שלא נראה לי שזו הדרך "לפי הספר" (זה משהו עם מסובך עם מיזוג עד כמה שהבנתי), אבל אני ממש ממש הסתדרתי עם השיטה הזו ותוך כמה דק' כל הטקסטים משורשרים!!! בהתחלה חשבתי שזה חלום...
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מה לפי הספר. מה הספר בכלל מעניין.
כל מי שעובד עם מיזוג נתונים בשביל טקסטים מוחו פרח מקדקדו. אלא אם מדובר בעבודה של כרטיסי ביקור בת 3 עמודים.
עובדים רק עם תיבות משורשרות ומריצים את הטקסטים. אם רוצים חיים יותר קלים עובדים גם בשכבות. מיזוג נתונים בעבודות גדולות מומלץ רק לתמונות ולא לטקסטים, לתשומת לב יוצרי הקטלוגים למינהם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה