כללי לוח שנה

• הוסף לסימניות
האם מחיר של 500 ש"ח ללוח שנה משפחתי בו יופיעו בכל משבצת בתאריכים מתאימים תמונות של בני המשפחה שנולודו באותו יום
כמו כן בצמוד לכל דף מלוח השנה יהיה דף של קולז' תמונות של בני המשפחה שנולדו באותו חודש. המחיר טוב /נמוך/ גבוה
- זה כולל הדפסה.

כמה הייתם לקוחים על לוח שנה בלבד+הדפסה אך ללא הקולזים בכל חודש????
עזרתכם חשובה לי מאוד
תודה תודה מראש

• הוסף לסימניות
תלוי מאוד בגודל המשפחה....

• הוסף לסימניות
נאמר 30 איש, פחות או יותר

• הוסף לסימניות
אני לוקחת 800 כולל קולזים + הדפסה. אבל לפי דעתי זה מחיר נמוך אבל אנשים לא מוכנים להשקיע יותר מזה על לוח שנה.

• הוסף לסימניות
ויש לך לקוחות שמוכנים להשקיע סכום כזה?כל הכבוד לך ! אני חושבת שזה מחיר ליגטמי למדי בעיקר לנוכח ההשקעה. אם ייפנו אליך ותהיה עסוקה מדי מוזמנת להעבירם אליי..:)
שוב כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
500 ש"ח זה לא יקר בכלל אם זה כולל הדפסה. ואני בכלל לא יקרנית (הלוואי והייתי) כשאני מתמחרת כזה דבר, אני נותנת מחיר לבסיס הלוח, מחיר לכל תמונה, מחיר לכיתוב, ומחיר לכל קולאז' ושהלקוחה תעשה חשבון כמה זה יוצא לה. או שאני שולחת הצעת מחיר מאוד מפורטת ושתדע שעל כל שינוי היא משלמת. כי אחרת את תצאי מזה עם הרבה כאבי ראש ולב.
ואזהרה: אל תעיזי להתחיל לפני שיש אצלך את כל, אבל כל כל כל התמונות. גם אם יבטיחו לך שמחר זו תשלח ומחרתיים ההיא תשלח....
ראי הוזהרת...
היתה מונחת אצלי עבודה של לוח שנה במשך שנה וחצי וכל פעם שיגעו אותי עוד קצת....

• הוסף לסימניות
איני מכירה את רמת העבודה שלך - כך שתגובתי כללית בלבד.
כדאי שתצייני כמה אמורה לעלות ההדפסה (וכמה עותקים) - כדי לדעת מה נשאר עבור העבודה שלך.
לכאורה כדאי לחשב כך:
ישנם 12 עמודי חודשים, + עמוד כריכה
עיצוב דף לוח שנה+ קולאז'+ שיבוץ תמונות.

לפי המחיר שכתבת זה יוצא בוודאי פחות מ-40 ש"ח לעמ'. (לא הורדתי עלות הדפסה!)

את צריכה לשאול את עצמך:
א. כמה זמן את מעריכה לכל עמ' - כמובן להכליל כל הזמן המוערך בשיחות, בעיצוב כללי של הלוח וכו'
ב. כמה את מעריכה את שעת עבודתך?

השיקול של כמה מוכנים לשלם הוא שלב ב'. (ולא תמיד שיקול נכון, אבל שוב, איני מכירה את עבודתיך ואת מצבך התעסוקתי...) קודם כל תעשי הערכה כמה זה שווה באמת, אח"כ תחשבי אם וכמה נכון לך להוריד מזה.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

לאחר עבודה סזיפית מתישה, הוצאתי לאור תוכנה שמציגה ומפיקה נתוני זמני היום.
התוכנה מייצרת כ-80 עמודות באקסל (שזה המון המון) כ-41 עמודות של זמנים, 11 עמודות של לימוד יומי,
פרשות השבוע והפטרות לאשכנזים, ספרדים ותימנים עם המקורות שלהם, המולד לכל חודש, ועוד.
התוכנה פשוטה מאוד לשימוש וקלה להפעלה.
הנתונים מותאמים ומכויילים ללוח עתים לבינה (אם כי פה ושם יתכנו הפרשים של כדקה)
כרגע התוכנה מכסה את רוב הערים המרכזיות בארץ (92 אופקים)
התוכנה מאפשרת לשנות את הערכים של הערים וכן להוסיף ערים חדשות לרשימה (רק למי שיודע מה הוא עושה)

התוכנה הלא רשומה מאפשרת:
א. צפייה בכל הזמנים.
ב. הפקת לוח ה'תשפ"ו במלואו לאקסל לכל אופק.
ג. שינוי ערכי הערים.

התוכנה הרשומה מאפשרת:
א. ייצוא לאקסל לכל השנים.
ב. הפקות שונות ל-PDF
ג. משיכת נתונים מהאתר 2NET (זאת לאחר אישור כתוב מהנהלת 2NET) והפקת הנתונים כקובץ CSV

פונקציות לעתיד:
א. קלוח מפיק קובץ CSV אבל תמיד לפי השנה הלועזית, היינו 01/01/2XXX עד ל-31/12/2XXX.
חשבתי להוסיף פונקציה שבו המשתמש מפיק מקלוח 3 שנים היינו ואת התוכנה קוראת את הקבצים ומסדרת את הנתונים מ-א תשרי ועד כט אלול לשנה הרצויה.

ב. עיצוב לוח שנה.
המעצב מכין רק את הרקע ללוח שנה, ואז בתוכנה הוא ממקם את הפרטים ואז התוכנה מייצאת ל-PDF לוח שנה מוכן.

ג. אולי שעון מעורר לפי זמני היום כמו שעה וחצי לפני סוף זמן קריאת שמע וכו'.

ד. פתוח לרעיונות שלכם.

בינתיים, התוכנה זמינה להורדה באתר של פונטייפ תחת הלשונית "תוכנת קל זמן"

אשמח לשמוע את דעתכם על התוכנה.
KZSCR.jpg

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה