כללי לוח שנה

• פותח הנושא lizi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בריבוע הסגול באמצע יהיה התאריכון.

מה אומרים??

קבצים מצורפים

• ניסיון 2.jpg
    KB 682.2 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
הצבעים ממש לא נכונים, מישהו יודע למה??

• הוסף לסימניות
על איזה ערכת צבעים עבודה הזאת cmyk או rgb ?

כדי להעלות דברים ללאינרנט אתה צריך לעבוד על בסיס rgb .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלגנט;626738:
על איזה ערכת צבעים עבודה הזאת cmyk או rgb ?

כדי להלעות דברים ללאינרנט אתה צריך לעבוד על בסיס rgb .

עבדתי על CMYK איך אני יכולה לשנות את זה עכשיו?

• הוסף לסימניות
תסגרי בפורמט rgb גם לי זה קרה וזה עזר...

• הוסף לסימניות
מעניין, גם אני עשיתי השנה לוח שנה אחד עם סגול והייתי בטוחה שאני "יחידת סגולה"... :)
(הלוח שלי שונה לגמרי, אל דאגה...)

• הוסף לסימניות
בס"ד
נראה לענ"ד שצריך עוד אובייקט במקביל להרב שיינין שליט"א
החלל בצד השני קצת צורם

• הוסף לסימניות
מאד יפה

המסגרת המשוננת של התמונות מציקה (לי בכל אופן)
הייתי שוקלת ליישר את הטקסט של פעילות הארגון אם כי זה משתלב יפה עם הרקע.
אולי לשים את תמונת הרב משמאל ואת הכותרת ליישר לשמאל -מה שיביא את שם הארגון למרכז ,להוסיף בס"ד- מה שיפתור את בעיית 'החלל'

בסה"כ יפה מקצועי ונקי
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה