לוח Cintiq 13HD

• הוסף לסימניות
מי יכול לתת לי פרטים על הלוח הנ"ל? יתרונות וחסרונות?
העניין די דחוף אשמח לכל עזרה בנושא

• הוסף לסימניות
הוא קטן מאוד. זה מה שאני יכול להגיד לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסטו;2079964:
מי יכול לתת לי פרטים על הלוח הנ"ל? יתרונות וחסרונות?
העניין די דחוף אשמח לכל עזרה בנושא

עיקר ההבדל בסינטיקים הוא הגודל בלבד, רק שכולם הם HD,
חוץ מהקומפניון שהוא גם מחשב וגם qhd
וחוץ מה27" שהוא qhd

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בו שנתיים בערך,הגודל אידיאלי מבחינתי(תמיד אפשר להגדיל את הקובץ עוד ולעבד פרטים), וציור על מסך זה ממש עולם אחר מציור על אינטיוס או לוח שהוא לא מסך מבחינת תיאום עין יד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamarz;2080332:
אני משתמשת בו שנתיים בערך,הגודל אידיאלי מבחינתי(תמיד אפשר להגדיל את הקובץ עוד ולעבד פרטים), וציור על מסך זה ממש עולם אחר מציור על אינטיוס או לוח שהוא לא מסך מבחינת תיאום עין יד.

תודה, טוב לשמוע דעה בעד מהמומחית כמו תמר צייטלין.

• הוסף לסימניות
אני עובד עליו תקופה ארוכה והגודל אף פעם לא היווה בעיה. להיפך. זה הגודל האידיאלי בשבילי ויותר גדול מזה סתם מעייף. אם מתרגלים לשחק עם הזום ומגדירים את הכפתור התחתון בעט ככלי היד, הכל מעולה!
הרזולוציה והצבעים מעולים! (לקח לי זמן להגדיר אותם כמו שצריך)
זה היה הרבה יותר נוח אם זה היה אלחוטי ונטען כי הכבל מחובר בצורה עדינה מדי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;2080494:
אני עובד עליו תקופה ארוכה והגודל אף פעם לא היווה בעיה. להיפך. זה הגודל האידיאלי בשבילי ויותר גדול מזה סתם מעייף. אם מתרגלים לשחק עם הזום ומגדירים את הכפתור התחתון בעט ככלי היד, הכל מעולה!
הרזולוציה והצבעים מעולים! (לקח לי זמן להגדיר אותם כמו שצריך)
זה היה הרבה יותר נוח אם זה היה אלחוטי ונטען כי הכבל מחובר בצורה עדינה מדי.

תודה על התשובה המפורטת - גם לי מרגיש שמסך גדול זה אי נוחות מסוימת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסטו;2080874:
תודה על התשובה המפורטת - גם לי מרגיש שמסך גדול זה אי נוחות מסוימת.

רק אציין,
שגם אני התחלתי מ13" וחשבתי שהגודל טוב לי,
רק אח"כ כשעברתי לגדול ראיתי כמה הגדול הרבה הרבהה הרבהההה יותר נוח,
ויש עוד כמוני, גם יוני בזמנו ייעץ לי לקנות כמה שיותר גדול,
כך שכדאי לך לנסות גם גדול לפני שאת מחליטה, אולי תגלי שאת מאלה שגדול טוב להם יותר,
כי ההבדל (לטובת הגדול) הוא ממש משמעותי.

(נ.ב- אפשר גם אולי משהו באמצע, שמעתי שה20" למשל הוא מוצר מוצלח ונדמה לי שאין לו את החיבור לחשמל העדין של ה13")

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה'לה;2083005:

בסביבות החמש אלף משומש אפשר להשיג באלף וחצי פחות

• הוסף לסימניות
למי שמתלבט , ועומד בפני קניה הן של סינטיק והן של מחשב בו זמנית, כדאי לשקול את הקומפניון.
עברתי מסינטיק 24" לקומפניון 2, והמעבר היה קשה ומר. בסופו של דבר התרגלתי והכל סבבה אגוזים, אבל בשניה שאוכל אחזור ל24 ודומיו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה