לוח wacom ישן

• הוסף לסימניות
יש ברשותי לוח wacom ישן. אף פעם לא השתמשתי בזה. רציתי לדעת אם כדאי לזרוק או שזה מספיק טוב אם אני רוצה לנסות לצייר בו. מכיוון שאף פעם לא התנסתי בציור באופן זה קשה לי לדעת אם זה נורמלי/טוב.

קוראים לזה WACOM Intuos 3 Graphics Tablet, Model PTZ-630

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לוח מצויין, למה לזרוק?
זה בדיוק הלוח בו אני משתמשת כבר שנים, נחשב לאחד הטובים בגודל הבינוני (מדיום)
הוא כ"כ טוב שאין להשיג אותו בשוק....:)
תתחיל/י לצייר בו ובכיף.

• הוסף לסימניות
אשמח לקנות ממך, אם אינך צריך אותו

• הוסף לסימניות
ואו!!! אז תגידו - איך מתחילים? בפוטושופ? אילוסטרייטור? סורקים ואז בונים שכבה חדשה? מה השיטה המומלצת להתחיל איתה?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
למה אני לא מוצא אצלי כאלה מציאות..... ;)
הכי נוח פוטושופ...

• הוסף לסימניות
בהתחלה זה קשה לצייר בעט ועם הזמן מתרגלים.
חשוב שהעט יהיה מותקן כמו שצריך עם דרייבר מתאים. בפרט שאתה לא יודע איך זה אמור להיות.
בעניין התוכנות, יש הרבה תוכנות ציור חנמיות שאפשר להתחיל איתם...
אני התחלתי בפוטושופ ומנגה.

• הוסף לסימניות
תנסי לדפדף במדריכים הנעוצים פה בראש הפורום.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה