לוטו דיל?!

• הוסף לסימניות
מי שמע על "נקודת שיווק וסחר" שמתקשרת ומציעה לעשות מנוי ללוטו דיל, ומבטיחה 2 זכיות כספיות מינימום בחודש?
מישהו כאן כבר זכה שם?

• הוסף לסימניות
דברו איתי. אני זוכה שם כל יום. (בזה שלא הצטרפתי..)

• הוסף לסימניות
חה חה...

• הוסף לסימניות
אני עשיתי וזכיתי בשבעה שקלים חדשים ולא לזלזל בבקשה מרויחים ובגדול!:eek:

• הוסף לסימניות
שמעתי מידידים שאכן זוכים לפחות 2 זכיות, אבל הם מסתכמים לרוב בפחות מ-50 ש"ח.
כמו כן שמעתי שהתקליט שלהם קבוע והם תופסים אדם אחד שזכה, וזה במשך כמה חודשים שהם חוזרים על אותו אחד, ואם הזכיות כ"כ גדולות ובטוחות מדוע אין להם סיפורים חדשים???
בכל אופן אני מצרף לשיפוטכם קובץ שהם שלחו לי היום.

קבצים מצורפים

• לוטו דיל חדש.doc
    KB 356.5 · צפיות: 117
  • הוסף לסימניות
אני חוזר שוב על ההודעה שלי: הם דיברו איתי. הם עושים את זה הרבה יותר טוב ממה שאנחנו מכירים. (רק 3 פעמים בעזרת השם אם ירצה השם, בניגוד להפצצות הקבועות של מינימום 10 פעמים להכניס את הקב"ה במסלולי שיווק המיועדים לחרדים) הוא גם דאג לתזכר אותי כמה וכמה פעמים שהמרכז שלהם הוא בבני ברק, ככה שאם חשבתי שמדובר באיזה צפוני מתנשא, אז לא, פשוט בעמייליי תיירה, הנאנקים תחת עול הפרנסה מבני ברק שפשוט עוסקים בזיכוי הרבים, וזה כבר ממש עורר חמלה. אבל אמא שלי לימדה אותי מגיל צעיר שבדרך כלל אין מתנות חינם.
כמובן התקשרו לספר ש"זכיתי". אני מייד נתתי את כל פרטי הכתובת שלי, ותהיתי אם אפשר לאסוף את הזכיה באופן עצמאי... כי אני לא משלם אפילו על משלוח... (מסכן הטלמרקטינג-מן) והוספתי שאני מאד אוהב זכיות, אבל לא מוכן לשלם עליהן מאומה.
מסתבר שלוטודיל מזכים את הרבים, אבל מחייבים את החשבונות, וזה, כאמור, לא מתאים לי.

• הוסף לסימניות
זהירות!!! לוטו דיל, לוטו בול, לוטונט, לוטוקש, סמארט קלאב ועוד, הכל הפסדים!!!!! זהירות....

• הוסף לסימניות
סתם אנשים שמחפשים פרייארים להתפרנס מהם, בערך כמו כולנו...

• הוסף לסימניות
האמת היא שגם אני קיבלתי טלפון כזה וזה היה די נחמד לשמוע מישהו נואם בפאתוס כרקע לארוחת צהריים מנומנמת. אבל אחרי הכול ביקשתי ממנו שישלח לי את כל החומר לפקס שלי ומאז אני יושב ליד הפקס כבר שבועיים בדריכות וחוץ מהודעות נזעמות מהמשכיר של המשרד שלי על האיחור בתשלום השכירות לא קיבלתי שום לוטו... ונורא עצוב לי.

• הוסף לסימניות
אין מצב הגיוני שהלוטו רווחי לצד הלקוח(ההיפך בלבד)
יש יחידי סגולה בצרוף לסיעתא דשמיא שזוכים במילוי טופס !חבל על תשלום חודשי!!!

• הוסף לסימניות
ואם להיות יותר ציני, הגיוני, קר ושקול: הסיכוי להיות מעורב בתאונת דרכים גבוה ביחס של בערך פי אלף ומאתיים על הסיכוי לזכות בלוטו.
עדיף להשקיע בנושא הזה יותר אנרגיות

• הוסף לסימניות
די דומה לטלפון שקבלתי היום מחברה עלומה, שנציגתה טענה בחום רב כי עלינו בגורל מהמון משפחות, וזכינו בארבעה ימי חופשה בבית מלון, חמישים וחמש ארוחות במסעדה, עשרים אטרקציות לילדים ואולי עוד משהו שנשכח מזכרוני.

רק מה?

קודם כל, כל הזכיות הן לאדם אחד, והמצטרף/פים אליו צריכים לשלם את חלקם, כמובן. אתם מכירים מישהו שיבלה לבד? כבר הוצאה ראשונה.

שנית, ואת השפן הזה היא שלפה רק בסוף סופה של השיחה, כל התענוג הזה עולה רק 590 ש"ח במקום 3,000.

לא יודעת מה אתכם, לי זה נשמע כמו בזבוז כסף מטורף, על גבול הניצול הציני.
אמרתי תודה, ולא להתראות.

• הוסף לסימניות
ומעניין לעניין באותו עניין.
התפרסם היום במכתבים למערכת אזהרה לא לתת מספר כרטיס אשראי בטלפון לחברות (קש) עלומות.
והזהיר נשכר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גליל555;337584:
ומעניין לעניין באותו עניין.
התפרסם היום במכתבים למערכת אזהרה לא לתת מספר כרטיס אשראי בטלפון לחברות (קש) עלומות.
והזהיר נשכר...

איזה טמבל נותן מס' כ.א. טלפונית ועוד לחב' עלומות?

• הוסף לסימניות
לצערינו יש עדיין הרבה שנותנים.. ולפעמים משכנעים בבוקי סריקי כמה החברה אמיתית וכו'.
בכל אופן זה מה שצוטט במכתבים למערכת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י orli_dimri;337587:
איזה טמבל נותן מס' כ.א. טלפונית ועוד לחב' עלומות?

אני.
רק בשביל לבטל עיסקה ולג'נן אותם....
ואם כולם יעשו כמוני, הם יעלמו די מהר.

הטלפניות בנקודת שווק וסחר טובות. אם פרוג היתה עושה טלמרקטינג לפרוג זהב דרכם היינו רואים יותר זהב מכחול :)

וסתם, קצת להפעיל את המוח. מתי ובכמה קניתם לאחרונה לוטו? דבר ברור הוא שדרך חברה שלוקחת ממך כסף כל חודש אתה קונה יותר הגרלות מאשר מידי פעם בדוכן... אז למה מפעל הפיס ממליץ לכם שלא לזרוק את כספכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברימי;337376:
ואם להיות יותר ציני, הגיוני, קר ושקול: הסיכוי להיות מעורב בתאונת דרכים גבוה ביחס של בערך פי אלף ומאתיים על הסיכוי לזכות בלוטו.

תגיד את זה ככה: אם אתה יורד מהבית ועובר את הכביש כדי לקנות לוטו, יש לך יותר סיכויים שתדרס בכביש, מאשר שתזכה בלוטו....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאן דאמר;337873:
תגיד את זה ככה: אם אתה יורד מהבית ועובר את הכביש כדי לקנות לוטו, יש לך יותר סיכויים שתדרס בכביש, מאשר שתזכה בלוטו....
זה כמובן בהנחה שכל פעם שאתה יורד מהבית אתה הולך לרכוש לוטו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה