דרוש מידע לולבים פסולים, איפה אפשר להשיג עכשיו?

• הוסף לסימניות
למדו שם איך לייבש את העלים בצורה מיטבית?
לא עקבתי על כל מה שלמדו, אבל נראה לי שכן, אחרי החוג (באמצע החורף) הוא קיבל לולב אחד והוא הצליח לעשות דברים יפים עם זה.
בשנים האחרונות קשה להשיג בחינם, המוכרים רוצים על זה גם כסף (5-10 שח ללולב)
לפני כמה שנים השגנו ארגז שלם תמורת שני קוישיקלאך שהכנו למוכרים, שהיו מסורתיים והתלהבו מהקוישיקלאך היפים. אפשר לנסות אולי ככה
לא ביקשתי בחינם, שווה לי לשלם על זה כמה שקלים (או תמורת קוישקלאך), השאלה רק איפה בי-ם אני יכול להשיג בימים אלו? (ולא אחרי ר"ה) מאיפה השגת?

זה יהיה הרגשה מאוד טובה לילד כשבסוכות כל בני המשפחה ישתמשו במעשה ידיו.

• הוסף לסימניות
לא עקבתי על כל מה שלמדו, אבל נראה לי שכן, אחרי החוג (באמצע החורף) הוא קיבל לולב אחד והוא הצליח לעשות דברים יפים עם זה.

לא ביקשתי בחינם, שווה לי לשלם על זה כמה שקלים (או תמורת קוישקלאך), השאלה רק איפה בי-ם אני יכול להשיג בימים אלו? (ולא אחרי ר"ה) מאיפה השגת?

זה יהיה הרגשה מאוד טובה לילד כשבסוכות כל בני המשפחה ישתמשו במעשה ידיו.
זה היה קיוסק בקניון רמות שכבר נסגר מאז... יש שם שוק ארבעת המינים כל שנה
אבל יותר קרוב לסוכות
אני מניחה שיהיה הכי קל פשוט לחכות יותר לאזור סוכות וללכת לשוקי ארבעת המינים- זופניק, מחנה יהודה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה