דרוש מידע לומדים באוניברסיטה הפתוחה? אולי נפתח פה קהילה משלנו?

• הוסף לסימניות
כאחת שלא מחוברת לוואצאפ. אני מרגישה לפעמים שאין לי את מי לשאול ועם מי להתיעץ.
חשבתי אולי ניתן פה בפורום לפתוח קהילה משלנו. אני מוכנה לנהל אותה.
אני בטוחה שיהיה פה ביקוש.
אם אתם מעונינים תכתבו הודעה ונפנה להנהלה.
@מרשמלו @הכלבויניק

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח.
איך פונים למנהלים?

• הוסף לסימניות
כנל

• הוסף לסימניות
שאלה ראשונה לפורום- סטודנטים בפתוחה- מתי מתחיל\ התחיל\ יתחיל לכם הסמסטר? תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני אשמח שתיפתח קבוצה.

• הוסף לסימניות
אנחנו כרגע שבעה.
נחכה שיצטרפו עוד ונפנה בצורה מסודרת להנהלה.
מדגישה מדובר עבור סטודנטים בפועל בלבד (או בוגרים טריים) לא מיועד למתענינים.

• הוסף לסימניות
סטודנטים לתואר ---
או ללימודי המקצוע ?!

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד אם יהיה דבר כזה, כשיפתח אני אוכל לשתף חברות נוספות שלומדות איתי

• הוסף לסימניות
זה כ"כ שונה מתואר לתואר,
אינו דומה תואר במדעי המחשב / לחינוך - מדעי הרוח / פסיכולוגיה / ביוטכנולוגיה וכו'...
השאלה כמה ניתן להפיק תועלת מפורום שמאגד תחומי דעת שונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה