כללי לומדת גרפיקה ורוצה לדעת מה להתקין על המחשב

• הוסף לסימניות
ביקשתי מהטכנאי את cs6 של אדובי ואני רוצה לבקש ממנו רשימה של התוספות לתוכנות
כגון מברשות ומאגרי תמונות סימבולים וכו אך ביקש לדעת רשמה מדויקת של התוספות ואם יש קישורים יעזור לו והוא יוריד בשבילי ויתקין לי

תודה

• הוסף לסימניות
בלי להתייחס כרגע לסוגיית רכישת התוכנות...
מאגרי תמונות ופונטים- דברים איכותיים עולים כסף. בד"כ מקום הלימודים מספק לפי הצורך.

מברשות וכו'- זה ים שאין לו סוף. אם יהיה לך אינטרנט, תמצאי את עצמך יוצרת מאגר לאט עם הזמן. גם לפי הצורך. ואם לא יהיה לך- הייתי מציעה מדי פעם למצוא דרך להוריד בהתאם לצורך ולטעמך האישי.
חבל למלא את המחשב בחומר שנבחר לפי הטעם של הטכנאי, טוב ככל שיהיה :)
חוץ מזה, את מן הסתם עוד לא יודעת להשתמש בהכל. שווה להסתובב בפורום וללמוד משאלות. ככה תראי כל מיני תוספים שווים וחשובים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סקרן;1687644:
ביקשתי מהטכנאי את cs6 של אדובי...

נכתב ע"י דאבל אימפקט;1689046:
מאגרי תמונות ופונטים- דברים איכותיים עולים כסף.

וגם תוכנות אדובי עולות כסף!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;1689058:
וגם תוכנות אדובי עולות כסף!

ברור, וכנראה גם בגלל זה לא הגיבו עד עכשיו...
רק אענה לך שלא הייתי פותחת על זה דיון, אין לי מספיק סבלנות לזה כרגע...:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה