לונדון על כף ידך..

• הוסף לסימניות
כמעט הצלחתי לראות את ביתי לשעבר.... כמעט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאולונת;483233:
ווווואאו
איך מצלמים כזה דבר???

קודם כל טסים ללונדון.

• הוסף לסימניות
תודה מאיר!

עבודה ענקית!

אגב, אם אתה בא ללונדון לעשות משהו כזה גם מתקשרים אלי לפני זה...

הנה לינק לעוד כמה פנורמות מרשימות מאד, אבל עדיין לא בסדר גודל של שמונים ג'יגה פיקסל:

http://www.gigapan.org/gigapans/most_popular/

• הוסף לסימניות
תודה מאיר!

עבודה ענקית!

הנה לינק לעוד כמה פנורמות מרשימות מאד, אבל עדיין לא בסדר גודל של שמונים ג'יגה פיקסל:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;483440:
תודה מאיר!

עבודה ענקית!

אתה מבין שלא הוא עשה את זה.... (נכון?)

זאת פנורמה מוכרת שמבוצעת ברמה מאוד גבוהה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;483451:
אתה מבין שלא הוא עשה את זה.... (נכון?)

זאת פנורמה מוכרת שמבוצעת ברמה מאוד גבוהה

תמיר אתה צוחק עלי? אולי אני ישראלי אבל כמה שנים בלונדון מספיקים בכדי לקרוא שצלם בשם ג'פרי מרטין יצר את זה:cool:

אבל אם יש לו משהו בתכנון (ואולי גם לך...) שדומה לסיור צילום בלונדון וכדומה אשמח לעידכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;483456:
תמיר אתה צוחק עלי? אולי אני ישראלי אבל כמה שנים בלונדון מספיקים בכדי לקרוא שצלם בשם ג'פרי מרטין יצר את זה:cool:

אבל אם יש לו משהו בתכנון (ואולי גם לך...) שדומה לסיור צילום בלונדון וכדומה אשמח לעידכון.

אני מחכה שתקרא לי לבוא לצלם עבורכם :D

• הוסף לסימניות
אתה מוזמן תמיד! [באמת]

(בינתיים הם דיי מרוצים מהתוצאות שלי (ראית חלק) והם לא מעוניינים ב360)

• הוסף לסימניות
אתה מוזמן תמיד! [באמת]

למה בדפדפן כרום כל הודעה נשלחת פעמיים?!:mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;483464:
אתה מוזמן תמיד! [באמת]

למה בדפדפן כרום כל הודעה נשלחת פעמיים?!:mad:

:D:D:D:D
צחקתי כמובן....

ההודעה השניה שלך באה בדיוק כמו יום טוב שני של גלויות... ככה זה שאתה חוצניק:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;483482:
:D:D:D:D
צחקתי כמובן....

ההודעה השניה שלך באה בדיוק כמו יום טוב שני של גלויות... ככה זה שאתה חוצניק:rolleyes:

:D:D

טוב שזה לא בא שלש פעמים (עם שבת ברצף):D

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה הוא עמד?
על הריצפה רואים את הלוגו באוויר -מוזר-

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה