כללי לונה פארק-עכשיו זה מסודר?_

• הוסף לסימניות
זה יותר טוב מהקודם, אבל אולי כדי להבהיר את הרקע - בגלל שכל הצבעים עזים ויש הרבה תמונות קשה להבחין בעיקר (הטקסטים).אז תנסה אולי להוריד את האטימות של הרקע..
חוץ מזה המודעה מושכת רק שקצת הולכים לאיבוד.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עיצוב מצוין! מיקום הפריטים מעולה! מודעה שעשויה להיות מוֹכרת מאד.
יש בעיה עם הצבעים. הכיתוב "לונה פארק ת"א לבנות הלבד" ממש לא מספיק בולט על הרקע הכתום.
אם תעשי אותו בשחור (או אולי בתכלת/כחול?) זה עשוי להיות הרבה יותר טוב וקריא.
הכותרת "לונה פארק" + החותמת "מהדרין" יוצרות ביחד עיצוב בזארי משהו.
תורידי מהר את המעבר מה"לונה פארק". המסגרת סביב המהדרין תראה יותר טוב אם תעבי אותה.
חוצמזה - מקסים!!
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
מאד מושך. המעבר באותיות הגדולות מיותר ולא הולך היום.

• הוסף לסימניות
תודה על ההתיחסות.... :eek: והערות המחכימות.
כבר כתבתי קודם-הלוגו למעלה הוא של לונה פארק ת"א רק הייתי צריכה להוריד את הסמליל המצורף כי הוא ממש לא מתאים. אין לי ברירה אני חייבת לשים אותו וזה מסבך לי את כל עיצוב המודעה. אתם רואים בעצמכם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה