תנו לי ביקורת לוני

• הוסף לסימניות
תלתלוני ;)
תגידו לי איך, איך גוזרים את המהממים האלו?! :(

שתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה
וגמר חתימה טובה!!

IMG_1754 copy.png
IMG_1756 copy.png
IMG_1759 copy.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תמונות נחמדות. פוזות מעולות!
לא הבנתי כ''כ מה עם הרקע? לטעמי קצת פחות מוצלח להצטלם ליד גדר.

• הוסף לסימניות
איזה שיער מהמם!!
גוונים ועריכה יפים.
תאירי לו את העיניים בראשון.נראה תאורה של יום מעונן.

• הוסף לסימניות
גם לי היה פעם ילד שקראו לו לוני תלתלוני...
היום הוא בן 16...
ותמונות מקסימות.

• הוסף לסימניות
תמונות נחמדות. פוזות מעולות!
לא הבנתי כ''כ מה עם הרקע? לטעמי קצת פחות מוצלח להצטלם ליד גדר.
תודה רבה!
הגדר - כנראה עניין של טעם...
(אם התכוונת לגבי החלק התחתון שלה אתה צודק.)

איזה שיער מהמם!!
גוונים ועריכה יפים.
תאירי לו את העיניים בראשון.נראה תאורה של יום מעונן.
תודה חוי!
צודקת.

גם לי היה פעם ילד שקראו לו לוני תלתלוני...
היום הוא בן 16...
ותמונות מקסימות.
חחח כיוונתי לדעת גדולים..
הם לא קוראים לו כך, אני כיניתי... ;) (בשביל הכותרת נטו. כן?!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה