לופה-עיצוב אלבומים

• הוסף לסימניות
חברה ביקשה ממני שאני יכניס לה באלבום של "לופה" תמונות
ביקשתי מנתיב שיפתחו לי את האתר, כדי שאול להוריד את התוכנה.
הם לא פותחים לי!!! :mad::mad:
ציטוט :
האתר שביקשת לא אושר לחשבונך כיון שהוא מכיל תכנים אשר אינם הולמים את מדיניות החברה.

יש למשהו אולי את התוכנה שיוכל להעביר לי? אשמח מאד!
(או אולי להוריד ולשלוח לי..:eek: בקשה קצת חצופה ומרגיזה אבל אולי יש פה אנשי חסד טובים..)

תזכו למצוות ויום זורח!

• הוסף לסימניות
מה יעזור התוכנה אם אין אפשרות לשלוח אח''כ
בכל אופן אני יעשה חיפוש במחשב פעם הורדתי את זה לפני שהיה לי נתיב

• הוסף לסימניות
תגידי להם שאת זקוקה לתוכנה לצורך עבודה
הם יפתחו לך את האתר לזמן מוגבל
(ייתכן שתדרשי לחתום בפקס שזה על אחריותך)
יש להם שרות מעולה!! תתקשרי ותנסי.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם.
אם אני יתקשר זה יקח כמה שעות עד שיענו (ועוד על חשבונייי:eek::eek: לפחות שיהיה על חשבון החַברה.. חח)
אני מאד מרוצה מהשירות שלהם שלא תבינו לא נכון
אבל עד שעונים אני כבר לא צריכה אתזה (כמעט)

הסתדרתי. משהי העלתה לי לג'בו מייל.
בתקווה שזה אכן זה
תודה רבה!

ואגב. שולחים להם אתזה אח"כ במייל. לא? למה אני צריכה את האתר? יש לי את המייל שלהם!

• הוסף לסימניות
תכתבי במייל לנתיב ותקבלי תשובה מהירה. מנסיון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקוף;947035:
ואגב. שולחים להם אתזה אח"כ במייל. לא? למה אני צריכה את האתר? יש לי את המייל שלהם!

הם צריכים לקבל את זה כקובץ לופה.
הם לא מקבלים במייל! נסיתי פעם והם לא רצו לקבל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה