נכתב ע"י michal23;1724509:לופה הכי מעולים!
הדפסה איכותית מאוד וברמת גימור מושלמת.
מודפס על נייר פוטו איכותי מאוד!
למיטה ידיעתי הם הכי טובים בשוק הזה של אתרי עיצוב והדפסת אלבומים.
אני אומרת מניסיון כמובן.
בהצלחה!
נכתב ע"י yochi000;1724859:אני עיצבתי אלבום בלופה, קניתי קופון מאיזהשהו אתר, אבל מאוד התאכזבתי.
האלבום ההולנדי שלהם, שזה על נייר פוטו עם פתיחה מלאה הוא דומה לאלבלום דיגיטלי אבל הרבה יותר קל.
אבל,
המחיר.יצא לי מחיר יחד עם הקופון + המשלוח, מעל 200 ש״ח.
במחיר כזה אני כבר יכולה לעשות אלבום דיגיטלי אמיתי.
אגב, עכשיו יש קופון בגרופון של ZOOMA שמרגיש לי גם מקצועי מאוד, כי זה של פוגי׳ ישראל, האלבום הHD שלהם דומה גם לאלבום דיגיטלי והמחיר שפוי 69 ש״ח.
בנוסף - את זה נראה לי שאפשר לאסוף עצמית גם כן.
נכתב ע"י yochi000;1724859:אני עיצבתי אלבום בלופה, קניתי קופון מאיזהשהו אתר, אבל מאוד התאכזבתי.
האלבום ההולנדי שלהם, שזה על נייר פוטו עם פתיחה מלאה הוא דומה לאלבלום דיגיטלי אבל הרבה יותר קל.
אבל,
המחיר.יצא לי מחיר יחד עם הקופון + המשלוח, מעל 200 ש״ח.
במחיר כזה אני כבר יכולה לעשות אלבום דיגיטלי אמיתי.
אגב, עכשיו יש קופון בגרופון של ZOOMA שמרגיש לי גם מקצועי מאוד, כי זה של פוגי׳ ישראל, האלבום הHD שלהם דומה גם לאלבום דיגיטלי והמחיר שפוי 69 ש״ח.
בנוסף - את זה נראה לי שאפשר לאסוף עצמית גם כן.
נכתב ע"י michal23;1724955:לי השליח של לופה הגיע אלי לעבודה יצאתי ולקחתי ממנו.
למה לא יכלו לשלוח לבית ? הם שולחים לאן שאת מבקשת. 39 ש"ח זה רק אם את רוצה את זה תוך 24 שעות אצלך. אני שילמתי 20 ומשו וקיבלתי אחרי 5 ימי עסקים .
נכתב ע"י yochi000;1724983:כי אלבום הולנדי הם לא שולחים עד הבית.
האופציה הכי זולה שהייתה לי זה בשירות בוקסיט. וזה היה מעצבן.
ולא היה למי לדבר עם השירות המתחנף שלהם.
נכתב ע"י yochi000;1724890:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים