סוכרת סוג 1 לופ, 780 ועוד.... מה נסגר עם הלולאה הסגורה?

דקסקום, מדטרוניק, אוורסנס.
כולם ברמת דיוק שהסטייה שלהם לא מחייבת התערבות טיפולית
מנסיון דקסקום הרבה יותר מדויק ממדטרוניק ולמי שרוצה לעבור ללופ שווה להיות בקופ"ח מכבי מכיוון שהם נותנים הכי הרבה חיישנים ואומניפוד

מנסיון דקסקום הרבה יותר מדויק ממדטרוניק ולמי שרוצה לעבור ללופ שווה להיות בקופ"ח מכבי מכיוון שהם נותנים הכי הרבה חיישנים ואומניפוד
האם מכבי נותנים את האומניפוד למי שמבקש או שיש קריטריונים?

א. ממתי הנסיון? בדקת גרדיאן 3/4?
ב. "נותנים הכי הרבה" זו פונקציה של סניף, וזה תקף לכל קופות החולים כמעט.

ככלל, הקופות חייבות לספק את כל הציוד הנדרש.
יש כאלה שגם בנו מערכת כללים, אבל בסופו של דבר אם צריכים יותר ציוד כמו למשל גיל מטופל וכיו"ב, הקופה חייבת לספק.

ככלל, הקופות חייבות לספק את כל הציוד הנדרש.
יש כאלה שגם בנו מערכת כללים, אבל בסופו של דבר אם צריכים יותר ציוד כמו למשל גיל מטופל וכיו"ב, הקופה חייבת לספק.
השאלה היא רק כמה מירוץ צריך בשביל לקבל...

מעניין אותי מה אנשים אחרים חווים לגבי החיישן של מדטרוניק 3 שמתקשר עם ה640
כי בעיקרון הוא אמור להספיק ל7 ימים, ואצלי רוב הפעמים הוא נהרס בתחילת היום השביעי, וכותב הודעות לא לכייל את החיישן. ולפעמים גם ביום החמישי והרביעי.
ולגבי נדיוק שלו א"א לסמוך עליו ה100% כי היה פעמים שנתקלתי שהיה הבדל בינו לבין הבדיקה ביד של 50 מ"ג ד"ל, אבל זה טוענים שקורה בכל החיישנים.

למתעניינים:
לפי מה שהתפרסם
הלבלב המלאכותי נכנס לילדים
למבוגרים עדיין לא

מעניין אותי מה אנשים אחרים חווים לגבי החיישן של מדטרוניק 3 שמתקשר עם ה640
כי בעיקרון הוא אמור להספיק ל7 ימים, ואצלי רוב הפעמים הוא נהרס בתחילת היום השביעי, וכותב הודעות לא לכייל את החיישן. ולפעמים גם ביום החמישי והרביעי.
ולגבי נדיוק שלו א"א לסמוך עליו ה100% כי היה פעמים שנתקלתי שהיה הבדל בינו לבין הבדיקה ביד של 50 מ"ג ד"ל, אבל זה טוענים שקורה בכל החיישנים.
בדקסדום g6 כמעט ולא קורה והחיישן מספיק ל 10 ימים ובעיקרון לא צריכים בכלל לכייל אותו

למישהו יש לתת את המס' של נחום מי שיכול לעזור עם הלולאה?

למישהו יש לתת את המס' של נחום מי שיכול לעזור עם הלולאה?
אני לא יודע אם הוא יכול לעזור עם הלולאה (על איזה חלק אתה מדבר?)
אבל המספר שלו 0523735052 מיילnahumcng.co.il

נערך לאחרונה ב:
יש כאן מישהו שמשתמש ב780?
אני בהתחלה איתו, והוא מוריד אותי להיפוים (10% מהזמן פחות מ70 מ"ג ד"ל)
גם ביעד זמני הוא בכלל לא מדגדג את ה150, ואוחז לי ב100
מה יכול להיות?

יש כאן מישהו שמשתמש ב780?
אני בהתחלה איתו, והוא מוריד אותי להיפוים (10% מהזמן פחות מ70 מ"ג ד"ל)
גם ביעד זמני הוא בכלל לא מדגדג את ה150, ואוחז לי ב100
מה יכול להיות?
ואוו
מעניין כי דווקא הרופאים ממש ממליצים עליו

עם איזה אינסולין אתה משתמש?

תעלה את זמן האינסולין לפחות ל3 שעות. הייתי אומר אפילו ל4.

כולם ממליצים עליו, אין לי שאלה על זה
השאלה אם אני אני עושה משהו לא נכון, או שסתם לוקח לו זמן ללמוד את הגוף

אכן לוקח לו זמן
מינימום יומיים לפחות
הבנתי שיש כאלו שממליצים לחכות עם ההפעלה של הסמארטגארד אפילו שבועיים

בוחן אופציה של רכישת ה-780.
אני מחפש מידע מלא על החיישן שלו - גרדיאן 4 ולא מוצא ברשת.
האם יש למישהו את החוברת הדרכה המפורטת להעלות כאן.
לחילופין לציין לפחות את המידע הבסיסי - כמה ימים הוא מחזיק, האם דורש כיולים קבועים, וכדו'.
@אברימי ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה