כללי לו"ז זמני נסיעות

• הוסף לסימניות
אני צריכה להכניס בחוברת שכונתית את לו"ז של קווי אגד באיזור,
מהאתר של אגד לא הצלחתי לשמור את זה אלא רק להדפיס וזה מדפיס רק חצי מהזמנים, אין אפשרות להגדיר שם הדפסה לרוחב.
אולי למישהו יש רעיון, מה עושים?

הסתדרתי, איך מוחקים?

• הוסף לסימניות
תלוי באיזה גודל מדובר- בד"כ המקום ש'מפרגנים' לזה בחוברת הוא קטן, לכן, אולי אפשר לעשות צילום מסך... כמובן שקודם צריך לדאוג שהמסך יהיה על מקסימום רזולוציה, ואח"כ לשפץ טיפה בפוטושופ, אבל אם זה חוברת שוכנתית, לא נראה לי שהם מצפים למשהו טוב יותר מזה.

• הוסף לסימניות
מענין אותי איך הסתדרת, כי גם אני נתקעתי עם זה לא מזמן.

• הוסף לסימניות
למה לא להעתיק את הנתונים לוורד (ע"י בחירה והעתקה או שמירת דף בשם ופתיחה בוורד) ואז לערוך את הטקסטים במקום להדפיס ולהקליד מחדש?

• הוסף לסימניות
א. איך הסתדרתי: בהגדרות של ההדפסה הדפסתי למדפסת PDF וקיבלתי קובץ PDF.
ובסוף גם את זה לא הייתי צריכה כיון שהביאו לי מהתחנה מרכזית את כל הזמנים ומה שנשאר לי זה פשוט לסרוק.
ב.אין אפשרות להעתיק את הנתונים לוורד, וגם אם כן היתה אפשרות כזו זה היה יותר בלאגן מאשר להקליד הכל מתחילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה