מידע שימושי לזיכוי הרבים: תוכן שהועלה בפורום כתיבה מוגש בקובץ מעוצב

• הוסף לסימניות
בספר לפניכם קיבצתי פוסטים נבחרים שכתבתי במשך תקופה,
וכעת אפשר לקרוא ולהעביר הלאה לזיכוי הרבים.

קבצים מצורפים

• גיבור הסיפור.pdf
    4.1 MB · צפיות: 17
  • הדמיה 1.jpg
    הדמיה 1.jpg
    KB 964.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
חשוב לי לציין:
הספר מדבר על יציאה לאור והגשמה עצמית, התוכן שלו חשוב מאוד, לדעתי.
הוא יכול לעודד אנשים שיש להם פוטנציאל לצאת החוצה עם הכשרון שלהם.
אני עצמי, במהלך היציאה לאור שלי, צרכתי הרבה תוכן שמעודד הגשמה עצמית, שנתן לי עידוד לא להתייאש.

תחשבו על זה שהספר יגיע לכל מי שצריך את התוכן שלו (לא את כל התוכן מספיק מאמר אחד או שניים).
חשבו עד כמה התוכן הזה ודומיו יכול לפתח ולהניע הלאה את החברה שלנו, ויסייע לאנשים שצריכים את התוכן למצוא את עצמם (וכולנו צריכים לקרוא על הגשמה עצמית).

בכל מקרה מאמינה שזו אחריות של כל אחד מאיתנו, לעודד זה את זה לצאת לאור ולהשפיע את היכולות שקיבל, אפילו במעט.
לא צריך להשפיע למעגל נרחב מספיק שכל אחד ישתדל מהמקום שלו.

• הוסף לסימניות
תוכלי להעלות את הקובץ כZIP ?
בנטפרי חלק מהקובץ נמחק

• הוסף לסימניות
תוכלי להעלות את הקובץ כZIP ?
בנטפרי חלק מהקובץ נמחק
אין לי ידע איך להפוך לקובץ כזה,
אפשר לשלוח לי מייל למייל בחתימה ואשלח את הקובץ הדיגיטלי
(או שנטפרי מצנזרים גם קבצים במייל).

• הוסף לסימניות
הורדתי גם מנטפרי - אז כנראה זה לא יעזור.
עכשיו אני רואה שגם אצלי חלק מהעמודים חסומים...
חבל.

קבצים מצורפים

• גיבור הסיפור.zip
    KB 253.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
שלחו לי למייל קובץ ZIP, תודה רבה.
ואולי אפשר לשלוח לנטפרי בקשה לפתוח את הקובץ המקורי.
תזכו למצוות!

קבצים מצורפים

• גיבור הסיפור.zip
    3.8 MB · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה