אודה מאד!יש כאן משהו שרוצה קודים?
יש לי הרבה לתת
@טלוש
@brachi :)
@שרות
@חיה דרליך
@פנינה אסרף
@מירי עוס
@משך
אנחנו דיברנו עם נציג לאחר חיפוש ברחבי הארץ ובחורים נידחים (קלקיליה, ג'לגו'ליה וכו') ולא היה.אודה מאד אם למישהו יש לתת לי 0,9,8,1
או חלק מהם
אודה מאד למייל rhoff60 גימייל קום
אשמח לקבל תמונות של הבקבוק עם המספר והקוד למייל.יש כאן משהו שרוצה קודים?
יש לי הרבה לתת
@טלוש
@שרות
@חיה דרליך
@פנינה אסרף
@מירי עוס
@משך
זה לא מספיק, הם רוצים תבקבוק עצמו.אשמח לקבל תמונות של הבקבוק עם המספר והקוד למייל.
זה מספיק
תודה רבה תרבה
Rhoff60 גימייל קום
עדיפות כמובן ל0,1,9,8
זה מספיק בהחלט.זה לא מספיק, הם רוצים תבקבוק עצמו.
אנחנו זכינו וכך היה.
באחד הפרסים.זה מספיק בהחלט.
בדקתי את זה.
במה זכיתם?
התכונתי איזה פרס......באחד הפרסים.
ובאו ובקשו את הבקבוקים.
אני מאד רוצהיש כאן משהו שרוצה קודים?
יש לי הרבה לתת
@טלוש
@שרות
@חיה דרליך
@פנינה אסרף
@מירי עוס
@משך
בהצלחה.התכונתי איזה פרס......
כי אני מכירה מישהו שזכה וביקשו שישלח תמונה של הקודים בכ''א
אשמח אם תעזרי לי לזכות ולא תייאשי...
שוב...
אודה לקבל קודים ותמונות של הבקבוק עם הספרה והקוד למייל rhoff60 גימייל קום
את יכולה לפנות במייל? שמתי למעלה,עוזר שאני אשלח לך צילום של הבקבוקים?
כן ברור.עוזר שאני אשלח לך צילום של הבקבוקים?
עוזר מאד!עוזר שאני אשלח לך צילום של הבקבוקים?
לקחת לי את הבקשה?כן ברור.
אני חייבת צילום.
תודה רבה.
אם יש לך אשמח לקבל צילום rhoff60 גימייל קוםעכשיו התחילו לשווק בקבוקים עם הספרה 0
תודה.
עוד כמה ימים המבצע נגמר...
(קוקה קולה - ירדו מנכסיהם...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים