לזכות לתגובה מחברת מירס...

• הוסף לסימניות
כבר חודשים שאני מנסה לנתק את קווי הניידים שלי של חברת מירס (החברה הידוע עם השירות הלקוחות הכי גרועה שקיים בארץ) וכמובן אני לא משיג אותם... ובינתיים הם מחייבים אותי חודש חודש וגם על התוכנית.

שמעתי שיש מס' פקס שהם עונים יחסי מהר מאוד, מישהו מכיר את מספר הפקס?

תודה.

• הוסף לסימניות
להשיג אותם? בהצלחה!

אני ניסיתי בכל המספרים בכל ה... והעליתי חרס בידי!

הכסף ניגבה עד תומו לפי החלטתם הדרקונית. וברגע שלשיטתם נגמר החוב הפסיקו לגבות כסף.
לפי מה הם חישבו ולפי מה החליטו? לבוחן כליות הפתרונים.

• הוסף לסימניות
ניסית באתר 'נתק'?

• הוסף לסימניות
אכן, מצטרף ל'מאיר לוין', יש אתר בשם 'נתק',
כמו"כ, ניתן לבטל את הוראת הקבע בבנק, ואז הם כבר ירוצו אחריך על ארבע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;866305:
אכן, מצטרף ל'מאיר לוין', יש אתר בשם 'נתק',
כמו"כ, ניתן לבטל את הוראת הקבע בבנק, ואז הם כבר ירוצו אחריך על ארבע...

https://www.netek.co.il/

אך חייבים לציין, ביטול הוראת קבע בבנק ללא ידיעת מירס, היא עבירה על החוק!

• הוסף לסימניות
מעניין מי כאן עובר על החוק. (החוק קובע שצריך לענות ללקוח טלפונית תוך 3 דקות).

• הוסף לסימניות
יש כזה חוק? איפה הוא כתוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;866453:
יש כזה חוק? איפה הוא כתוב?
גם אני שמעתי שיש כזה חוק, ממישהו שמתמצא היטב בנבכי החוקים.

• הוסף לסימניות
לגב ביטול הו"ק, לא בטוח שזה כדאי, מניסיוני בחברה אחרת זה לא מענין אף אחד שלא הצלחת לתפוס אותם ובפועל הקו ממשיך לפעול וממילא ברגע שהו"ק תקבוטל תטרכו לשלם עמלות גביה. לשיקולכם.

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת "אי אפשר להשיג אותם"?

תשלחו דואר רשום ל:

הוט מובייל בע"מ
רחוב נגב 3, קריית שדה התעופה
ת.ד. 1057, נתב"ג 70100

(העתקתי מהחשבונית)

אחר כך לא יהיו להם יותר שום תרוצים. תוכלו לבטל את התשלום בלב שקט.

• הוסף לסימניות
לגבי הפקס, המס' שמצויין על החשבונית הוא 057-7616161.
לא ניסיתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הברקהבפרסום;866820:
למה אין אפשרות לשלוח פקס למס' הזה דרך האתר פריפקס?

אולי כשאני אעבוד במירס תהיה לי תשובה לשאלה...
בינתיים אני רק לקוחה שיודעת לקרוא אותיות קטנות בסוף החשבונית. גם משהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הברקהבפרסום;866445:
אני כבר בטלתי את ההוראת קבע והם עברו על החוק על זה שגבו לי כסף מלא 70 ש"ח בלי שאני ידבר על בקו...

זה עדיין לא אומר שלבטל זה חוקי...
וכן, אם את חושבת שמישהו גנב כסף, אז הדרך היחידה החוקית היא לשלוח מכתב "רשום" אליהם עם בקשה לביטול (הכי פשוט לעזות זאת דרך אתר נתק שעושה את העבודה בצורה הכי מקצועית) ואז הם מבטלים. לא ביטלו? אז מותר (למיטב ידיעתי) לבטל את ההו"ק.
אחרי שהקו בוטל אז אפשר לדרוש מהם תשלום על החיוב הגנוב, לא הולך? בית משפט לתביעות קטנות (או קצת איומים :)).

זה מה שנותר לעשות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה