לזקני הצלמים ופרחי הצילום כאחד

• הוסף לסימניות
רציתי לשמוע את ח"ו הנבונה לגבי לימודי הצילום. אני גרפיקאית או ליתר דיוק מעצבת גרפית. כרגע אני רוצה ללמוד צילום ככלי נוסף אך לא כמקצוע עיקרי- האם ניתן להתמקצע בתחום אם אני לא כל הזמן עובדת איתו??
ועוד דבר, הלימודים עצמם יקרים והמצלמה לא פחות (אפילו יותר) רציתי לשמוע מכם- אחרי כמה זמן הצלחתם לכסות עלויות אם בכלל--? כיום לאחר מעשה האם התחרטתם על הלימודים- תרם לכם הרבה כן/לא? אולי מספיק מצמה טובה+וגישה לצילום/מדריכים באינטרנט?
אשמח ואודה לכם על קבלת המידע והעזרה.

• הוסף לסימניות
צילום צריך קודם כל לאהוב מאוד בשביל להצליח, וגם אם לא "עובדים" איתו כל הזמן, צריך לראות אותו כל הזמן...
לי הלימוד עזר מאוד, אבל איך שזה נראה לי עכשיו הייתי יכול ללמוד הרבה באינטרנט, אם היה לי את היסודות.
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
מנסיון העבר, רק התנסות ועוד התנסות היא המורה הטוב ביותר!
ז"א - לצלם, להדפיס, להדפיס הגדלות,
בקיצור - "ניסוי וטעיה" - ורק כך ניתן ללמוד ולהתקדם -
האם החדות שלי טובה מספיק? ואז בתמונות הבאות מנסים לשפר וכו'
האם הקומפוזיציות הצליחו? ואם לא - איפה הטעות?
כמו כן, מפגש של מס' צלמים, השוואת תמונות עוזר מאד להתקדם - אבל את זה אפשר גם דרך האינטרנט...
בנות שלמדו איתי בקורס ולא הדפיסו מספיק תמונות, או לא הדפיסו הגדלות - לא הצליחו להגיע מדי רחוק...

• הוסף לסימניות
אני גם מתענינת על זה,
השאלה היא האם צריך בשביל זה לקנות מצלמה מקצועית, או שמספיק משהו ביתי?

וכן אשמח אם תוכלי להפנות אותי למדריכים של צילום מקצועי באינטרנט- תודה רבה!

• הוסף לסימניות
1. באינטרנט יש יותר "זבל" מ"ידע צילומי טהור". והתכנים לא מותאמים לציבור הדתי בכלל והחרדי בפרט. ועד כמה שאנחנו מכירים את עצמינו, אנחנו לא בבחינת "תוכו אכל וקליפתו זרק" כך שלא יודע אם יצא שכרו בהפסדו.

2. אמליץ בחום לקחת קורס מסודר שייתן את היסודות הנכונים, או לימוד מינימלי, ברכישת ספר צילום מקצועי, או תתלווה לצלם עם נסיון בתחום שמצלם ואתה מבין את מה שהוא עושה.

רק אז תוכל להחכים בכל מיני טיפים או רעיונות שיש ברחבי האינטרנט.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
צילום צריך קודם כל לאהוב מאוד בשביל להצליח, וגם אם לא "עובדים" איתו כל הזמן, צריך לראות אותו כל הזמן...
לי הלימוד עזר מאוד מאוד, אפשר ללמוד הרבה צילום מתקדם באינטרנט, אם יש לך את היסודות שאותם חייבים ללמוד.
בהצלחה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה