אני דווקא מבין את השאלה ומסכים איתה, הרי לשיטתך שאנשים עם שכל יכולים להחליט לבד אז מה בדבר טיול בשעת לילה מאוחרת, ומי אמר כמובן מה נקרא מאוחר לדעתי (מספרים שאני עם רמה אינטלקטואלית עמוקה מאוד) בשבע בערב זה מאוחר דיו.נו באמת
מה קרה לשכל שלכם
גם בבידוד
אפשר להוריד ואין בעיה
ודי עם ההצמדות הקטנונית והמטופשת לתתי סעיפים
שנכתבו רק בשביל אנשים שאין להם יכולת אינטלקטואלית כ"כ עמוקה
כדי להחליט שניתן לזרוק זבל [כן גם אם צריך לפתוח את המכסה]
סוף סוף מישהו נורמלינו באמת
מה קרה לשכל שלכם
גם בבידוד
אפשר להוריד ואין בעיה
כדי להחליט שניתן לזרוק זבל [כן, גם אם צריך לפתוח את המכסה]
טיול בשעה מאוחרת זה באמת לגטימיאני דווקא מבין את השאלה ומסכים איתה, הרי לשיטתך שאנשים עם שכל יכולים להחליט לבד אז מה בדבר טיול בשעת לילה מאוחרת, ומי אמר כמובן מה נקרא מאוחר לדעתי (מספרים שאני עם רמה אינטלקטואלית עמוקה מאוד) בשבע בערב זה מאוחר דיו.
ואחרי זה רק ללכת לאחל מזל טוב בחתונה של הבן דוד....נו באמת
מה קרה לשכל שלכם
גם בבידוד
אפשר להוריד ואין בעיה
דווקא אם היתה מטפטפת לא הייתי לוקחתאם הייתי רואה מונח בחדר המדרגות שקית אשפה מטפטפת, עם פתק "אנחנו בבידוד, הזבל לא..." ---- מניח שהייתי לוקח אותו לפח....
תוהה עלייך.נו באמת
אפשר להוריד ואין בעיה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים