כללי לחברים של אינדיזיין - עזרה דחופה ביישור מושכל

• הוסף לסימניות
אני מעמדת ספר, שמופיעים בו ציטוטים רבים. בסוף כל ציטוט - מראה מקום בסוגריים.
האם יש פקודה אוטומטית, ליישר את המראה מקום לסוף השורה שלפניו? מצרפת דוגמה של "לפני" ו"אחרי". תודה!!

קבצים מצורפים

• לפני.jpg
    KB 163.4 · צפיות: 11
  • אחרי.jpg
    KB 193.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
ככל הידוע לי אין אפשרות אוטומטית כזו.
למה בחרת ליישר בצורה כזו?
אם יש הרבה ציטוטים - כל המקורות צריכים להתיישר לשוליים השמאליים, אחרת יפריע המראה הבלתי אחיד.

• הוסף לסימניות
זה מה שעשיתי, אך הלקוחה מתעקשת על יישור לשורה האחרונה.
בעיני הרבה יותר אסטתי ומסודר - ליישר לשוליים השמאליים. לא הצלחתי לשכנע אותה.. אז אני צריכה לעבור ידנית על כל הציטוטים? וליישר עם טאב??! או עם מקש רווח?! רחמנא לישזבן.

• הוסף לסימניות
לא יודע איך נפלה לי ההברקה בראש....

יש סקריפט לסרגלי צד, שגוזר טקסט מסגנון מסויים לתוך אובייקט מעוגן
תוכלי להשתמש בו,
השלבים הם כך:
1. להכין סגנון אובייקט מעוגן שנמצא למטה וימינה מהנקודה שבו הוא מוכנס, והטקסט שלו מיושר שמאלה.
2. להפעיל את הסקריפט.

• הוסף לסימניות
אפשר בעיקרון עם אחד הסקריפטים של גבריאל + עבודה מסויימת. אבל זה שיגעון.

זה רעיון מהסוג שמציע נתי.

• הוסף לסימניות
1. להכין סגנון אובייקט מעוגן שנמצא למטה וימינה מהנקודה שבו הוא מוכנס, והטקסט שלו מיושר שמאלה.
2. להפעיל את הסקריפט.[/QUOTE]

תודה על הרצון הטוב.. אך זה נראה לי מסובך.. לא בטוחה שהבנתי. עלי להגדיר את כל המראי-מקום כאוביקט מעוגן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימן טוב;529238:
2. להפעיל את הסקריפט.

תודה על הרצון הטוב.. אך זה נראה לי מסובך.. לא בטוחה שהבנתי. עלי להגדיר את כל המראי-מקום כאוביקט מעוגן?

לא. רק להכין סגנון אובייקט, כי הסקריפט שואל לאיזה סוג אובייקטים להפוך את הטקסט (את לא רוצה שהוא יעשה מזה סרגלי צד, נכון?).

• הוסף לסימניות
בחיפוש והחלפה
בסוף כל פיסקא
לתת אוביקט עם גלישת מלל
בגובה שתי השורות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ורד;529240:
בחיפוש והחלפה
בסוף כל פיסקא
לתת אוביקט עם גלישת מלל
בגובה שתי השורות

החשיבה שלך מדהימה אותי כל פעם מחדש!

• הוסף לסימניות
ורד, לא הבנתי, אפשר הסבר בבקשה?

• הוסף לסימניות
אני הייתי נותן בשורה אחרונה, 'שיפט טאב' זריקה לשמאל.
נותן בסוף השורה שלפני האחרונה, תיבת אין ליין, עם דחייה לימין.

נתן, על זה בניתם סקריפט?

• הוסף לסימניות
מעלה קובץ אינדזיין +PDF

החלון צבוע בשביל ההדגמה.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.zip
    KB 526.3 · צפיות: 10
  • Untitled-1.pdf
    KB 39.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
למה "זריקת טאב לשמאל"?
פשוט כל סוגריים של מקור לסגנון פסקה חדש מיושר לשמאל.
גם כך צריך הם צריכים לקבל סגנון מיוחד, הם לא אמורים להיות בגודל ועיצוב זהים לטקסט.

• הוסף לסימניות
בפסקה חדשה, זה רעיון הכי פשוט עם הפנייה .
הראתי איך אפשר גם בתוך אותה פסקה שמיושרת לימין.
יש אפשרות לתת סגנון תו בעיצוב מיוחד כמראי מקום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;530139:
אני הייתי נותן בשורה אחרונה, 'שיפט טאב' זריקה לשמאל.
נותן בסוף השורה שלפני האחרונה, תיבת אין ליין, עם דחייה לימין.

נתן, על זה בניתם סקריפט?
איך עושים תיבת אין ליין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודה בבלי;530425:
למה "זריקת טאב לשמאל"?
פשוט כל סוגריים של מקור לסגנון פסקה חדש מיושר לשמאל.
גם כך צריך הם צריכים לקבל סגנון מיוחד, הם לא אמורים להיות בגודל ועיצוב זהים לטקסט.

אבל מה לעשות שזו דרישת הלקוח...
(שכנראה לא מבין מי-יודע-מה בעיצוב)

• הוסף לסימניות
הצלחתי לשכנע את הלקוח שניישר לשמאל ביחס לכל פיסקה שבסופה מופיע המראה מקום.. ברוך השם. זה פשוט לא נראה טוב כשזה צמוד לשורה הקודמת! תודה רבה על העצות הטובות, החכמנו..

• הוסף לסימניות
ורד, כל הכבוד.
שלמה, אתה רואה? אתה זורק רעיון לבנות חלון, עדי רביד בונה מזה סקריפטים, וורד כבר עושה את זה עוד יותר פשוט...
:)

הסקריפט שעדי בנה, סופר כל פעם את התוים בין הסוגריים, חוזר אחורה כמספר זה,
ואז אפשר כבר לבנות עם זה הרבה דברים טובים.

• הוסף לסימניות
ורד אולי אפשר הסבר שוב?
לא הצלחתי להבין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה