לחברי האתר - הודעה חשובה.

מצב
הנושא נעול.
ברגע שמכניסים למשחק הזה רגשות, ומתפתח דיון שבו מתחרים מי מגנה בקול רם יותר את "כפיות הטובה", דומה כי תם זמנו של האשכול.

ולגבי החלטה האם האשכול שאתם רוצים לפתוח פרסומי או לא - מבחן הכוונה...
כל אחד יודע בדיוק למה הוא מתכוון כשהוא פותח את אשכול בקשת העזרה בנקסט/הודעה על המכירה שהוא מקיים מחר בביתו, האם לעזרה אישית או לרווח עסקי..
אל תשאלו שאלות מטופשות.

נכתב ע"י המקצוען;1465695:
לדוד|אסתי, יש לקרוא מה כתוב, ויש להבין מה כתוב.

כנראה שלא הסברתי את דברי כדבעי.

ובכן כוונתי הייתה שכל מה שנעשה עד היום בפורום איש את רעהו לא מקובל על ההנהלה, ועל כך יצאה ההודעה בתחילת האשכול. אבל מה שנעשה בשאר הפורומים עד היום יכול להימשך הלאה באותה מתכונת. כי אם גם זה לא היה מקובל, ההנהלה הייתה מוציאה הודעה דומה בכל הפורומים.
אבל לא עלה על דעתי לרגע שכל אשכולות הפרסום יעברו מכאן ולהבא מאיש את רעהו לפורומים המקצועיים. וזה פשוט.

לא הבנתי מה לא ברור פה לעם.
כל מכירה או פרסום שגורם לשווק איש מקצוע שיש לו עסק כלשהוא ואשר ללא פתיחת האשכול היה צריך לשלם על פרסום בדרך המקובלת,(גם באתר הזה ) אין אישור והגיון לעשות לו את העבודה על גב פלטפורמה חינמית.

תחשבו כמה הרויחו אותם אנשי מקצוע ללא תשלום מצידם על הפרסום.
אני בטוחה שהרווח שיצא להם מכך גדול הרבה יותר מכל סכום שהיו משלמים לבעלי האתר על פרסום ישיר.

נכתב ע"י פאוור;1465873:
זה כמו שההיא שגנבו לה את הקישוטים לסוכות ומכרו אותם בשקלים-
יבוא זה מהדוכן ובתגובה לזעקת החמס שלה יציע לה אחד חינם...

ציניות מכוערת שגובלת בטיפשות!

מה עניין של ציניות מכוערת פה?
א. ברור לי שחיים צודק בכל מילה. ללא צל של ספק.
ב. ההודעה שכתבתי נכתבה בכל הרצינות,
לשלם הרי היא לא תשלם על הפרסום אז לפחות שירוויח משהו...

נכתב ע"י Aאילה;1466423:
מה עניין של ציניות מכוערת פה?
א. ברור לי שחיים צודק בכל מילה. ללא צל של ספק.
ב. ההודעה שכתבתי נכתבה בכל הרצינות,
לשלם הרי היא לא תשלם על הפרסום אז לפחות שירוויח משהו...

קודם כל הנימה והחיוך הנלווה כן נתנו תחושה מלגלגת משו ולא של רצינות
ועדיין, גם אם זה נכתב מכוונה טובה. זו עדיין הצעה מביישת...
אפשר לשלם על הפרסום ולהגיע להסדר כל שהוא ...
אל תסדרי פאות לטובי... היא יכלה להצטרף מעצמה לקבוצה לו רצתה....
ושוב זה כמו שההוא יציע ליוצרת את יצירותיה הגנובות בחינם כי ממילא זה כבר הודפס ונגנב....

נכתב ע"י פאוור;1466433:
ושוב זה כמו שההוא יציע ליוצרת את יצירותיה הגנובות בחינם כי ממילא זה כבר הודפס ונגנב....

ראשית - לא ראיתי בהודעתה גיחוך או ציניות.
מנקודת מבט נוספת - יתכן שעלות פאה גבוהה מעלות פרסום, כך שההצעה אינה תלושה כל כך.
ובעיני - ההשוואה לא מתאימה.

נכתב ע"י פאוור;1466433:

אני גם מבינה מאוד את ההנהלה שמתנגדת לפרסום ללא אישורה
אבל הרעיון לא ממש מופרך , יש מושג של פרסום בבארטר...
כמובן שזה אמור להיות באישור של המדיה המפרסמת, אבל זה ממש לא כמו להציע קישוט ב-2 ש"ח ממי שגנבו ממנה.

יתכן שעלות פאה גבוהה מעלות פרסום, כך שההצעה אינה תלושה כל כך.
ובעיני - ההשוואה לא מתאימה.

זה ממש לא כמו להציע קישוט ב-2 ש"ח ממי שגנבו ממנה.

עד כדי כך אתן לא מבינות?
ההשוואה כלל אינה ברמת הערך הכספי...

נכתב ע"י שירי12;1465916:
ולגבי החלטה האם האשכול שאתם רוצים לפתוח פרסומי או לא - מבחן הכוונה...
כל אחד יודע בדיוק למה הוא מתכוון כשהוא פותח את אשכול בקשת העזרה בנקסט/הודעה על המכירה שהוא מקיים מחר בביתו, האם לעזרה אישית או לרווח עסקי..
אל תשאלו שאלות מטופשות.
עלית בדיוק על הנקודה:
מבחן הכוונה לא תופס במקרה הספציפי של קבוצות רכישה.

כשמישהו פותח קבוצת רכישה ב'מחשבי עבד את אחמד' לא מעניין אותו בגרם הרווח של עבד את אחמד.
מעניין אותו רק הרווח שלו עצמו (ושל חברי הפורום איתו יחד).

הבעיה -

לפי הודעות ההנהלה שלעיל, בכל אופן אסורה הפתיחה של קבוצה כזו.

אז???

נכתב ע"י גלבוע;1466498:
עלית בדיוק על הנקודה:
מבחן הכוונה לא תופס במקרה הספציפי של קבוצות רכישה.

כשמישהו פותח קבוצת רכישה ב'מחשבי עבד את אחמד' לא מעניין אותו בגרם הרווח של עבד את אחמד.
מעניין אותו רק הרווח שלו עצמו (ושל חברי הפורום איתו יחד).

הבעיה -

לפי הודעות ההנהלה שלעיל, בכל אופן אסורה הפתיחה של קבוצה כזו.

אז???
אם אני הבנתי נכון, כי אז בדוגמא שהבאת - מי שמבקש לארגן קבוצת רכישה יפנה להנהלת האתר לבקש רשות, ההנהלה תפנה לעבד את אחמד ותשאל אם הם מעוניינים לשלם בעד הפרסום או משהו כזה, ולפי זה יינתן האישור. ואם לא הבנתי נכון, אז כדאי להסביר להדיוטות כמוני.

נכתב ע"י פאוור;1466483:
עד כדי כך אתן לא מבינות?
ההשוואה כלל אינה ברמת הערך הכספי...

אשמח להחכים מה ה"כדי כך" של חוסר הבנתי.

יש כזאת אמרה "אין מלך ללא עם". אותו דבר "אין פרום ללא משתמשים".

בתאכלס. מי שעושה את הפרום שווה משהו זה המשתמשים שלו.

ורק בזכות המשתמשים. יש בכלל תועלת לפרסום פה בפרוג.

לדוגמא אפלקציית viber נמכרה ב 900 מיליון דולר למרות שאין רווח גדול. רק בגלל כמות המשתמשים הגדולה.

אז אני נותן קרדיט למשתמשים בפה בפורום. שעונים תשובות. ושואלים שאלות. ועושים את הפרום הזה שווה יותר כסף.

נ.ב. אני לא בא לדבר נגד מה שחיים כתב. אני רק מסביר שגם המשתמשים שווים משהו. בניגוד לאוירה שנוצרה פה באשכול.

למה אתה מרגיש שהמשתמשים כאן לא שווים משהו?
המשתמשים מפיקים תועלת מהפורום, וגם להנהלה יש חלק, סה"כ ביקשו שחלקה של ההנהלה לא יגרע.

נו חברה, נראה לי שהגזמתם
מותר להנהלת אתר להעמיד כללים ברורים, כמו בכל אתר אחר, גם אם הדברים לא מוצאים חן בעיני המשתמשים, במיוחד כפי שנכתב בראשית האשכול שהדבר מונע את פרנסתם של מקימי האתר.
(אני לא הזמנתי פאה דרך קבוצת הרכישה ממניעים אישיים, אבל גם אני נחשפתי כמו עוד משתמשים רבים אחרים, לשם חדש של פאנית ובררתי עליה, ואולי ייתכן ובעתיד ארכוש אצלה פאה, ולגיטימי מאוד ממנהלי האתר למנוע פרסומים מעין אלו, למרות שברור גם לי שGRN עשתה זאת לטובת המשתמשים ועל כך תודתינו, כי כך קיבלה הפאנית הנ"ל פרסום חינם לא רק ל-40 הרוכשות, למרות שאיני מבינה שאם זה נוגד את כללי האתר מדוע לא מחקו את ההודעה מיד עם פרסומה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה