כללי ~~~~ לחברי האתר היקרים! פרוייקט 'זה קלי ואנוהו' | כולם מוזמנים!

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
וואוו, אני פשוט בשוק מהרמה פה...
יש כאן פוסטרים מהממים!!

אפשר עוד לעלות?

נכתב ע"י מור100;647520:
יש משהו חדשני קצת בהבאת ביכורים מאננס ושזיף..:)

אבל הרעיון מעולה!

ביכורים זה מפירות שבעת המינים בלבד.

בזמן שלמה המלך פירות אלו גדלו בארץ ישראל...

לפי המדרש יהודים הרימו לירושלים עם הביכורים מכל פירות האילן. להודות ולהכיר טובה על כל הטוב והשפע שנתן ה'.

תרומתי הדלה

עולו אושפיזין קדישין!
חג שמייח!
תודה לLAMP148 על המוטיבציה!!!

קבצים מצורפים

• אושפיזין יפה.jpg
    2.5 MB · צפיות: 46
זהו.

כאמור, ניתן להעלות עוד פוסטרים, אבל אין אפשרות להשתתף בתחרות.

אפילו שעבר הזמן... החלטתי להעלות

--

קבצים מצורפים

• פלקט.jpg
    KB 1,010.3 · צפיות: 47
העבודות יפות מאוד!!
תודה לכווווולם...

נכתב ע"י ragua;647612:
עולו אושפיזין קדישין!
חג שמייח!
תודה לLAMP148 על המוטיבציה!!!
אין מילים!!!!

אולי יש אומנים שפרסמו כאן את יצירתם ומוכנים שחברי פרוג יעשו שימוש ביצירתם לסוכתם האישית בתשלום סמלי?

נכתב ע"י אייטש די;647732:
bbr תראי לנו בכל זאת?

הייתי ערה על זה 3 לילות ולא הצלחתי לגמור לפני תום זמן ההגשה לתחרות בגלל עבודה שהייתי חייבת לגמור בחמישי בלילה ועכשיו יצא לי כל המיץ מלגמור את הקישוט לפרויקט:rolleyes:
אולי בהמשך אם יהיה לי חשק וזמן אני אעלה...
תודה על ההתענינות בכל אופן...

נכתב ע"י bbr;648080:
הייתי ערה על זה 3 לילות ולא הצלחתי לגמור לפני תום זמן ההגשה לתחרות בגלל עבודה שהייתי חייבת לגמור בחמישי בלילה ועכשיו יצא לי כל המיץ מלגמור את הקישוט לפרויקט:rolleyes:
3 לילות? זה חייב להיות מיוחד! מחכים בקוצר רוח!!

נכתב ע"י obyektiv;648079:
אולי יש אומנים שפרסמו כאן את יצירתם ומוכנים שחברי פרוג יעשו שימוש ביצירתם לסוכתם האישית בתשלום סמלי?
הנני.
פרטים במייל שבחתימה

נכתב ע"י bbr;648080:

לא כאראם? העבודות שלך מקסימות. ואם לא תגמרי עכשיו זה יחכה במחשב לנצח נצחים לא גמור....:rolleyes: (אני לא סובלת ת'חיוך הזה אבל שמתי לב שאת אוהבת אותו אז שיהיה)

אל תתפלאי על ה"חסות" שלקחתי על העבודה שלך, פשוט הצלחת לסקרן אותי.
:)(וזה ממני)

מחכים.... לתוצאות... ספירה לאחור...
10 - 9 - 8 ...

אני ממש לא מרוצה מהרעיון של להעלות עבודה ממש באמצע אבל אני רואה שאני לא מגיעה ללגמור את זה אז שיהיה:rolleyes:

זה בעצם פרק שירה יש פה כמעט את כל הדברים אבל לא הכל מעובד עדיין כמו שצריך וצריך לבוא כיתוב בקטן ליד כל אחד.

אייטש די, זהו. עכשיו נרגעת:confused:
מתי נקבל ד"ש מג.???:D:D:D

קבצים מצורפים

• פרק שירה ריבועים.jpg
    1.3 MB · צפיות: 44

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה