כללי ~~~~ לחברי האתר היקרים! פרוייקט 'זה קלי ואנוהו' | כולם מוזמנים!

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חברי האתר היקרים!

כמעצבים אנו יודעים שמעבר ללעבוד כדי להתפרנס, יש פעם אחת שזה מצוה! שעובדים לא בשביל כסף אלא בשביל לקשט ולהדר, בשביל הסוכה, בשביל חינוך הילדים - לקחת את הכשרון שתמיד ממשים אותו לפרנסה ולממש אותו בשביל מצוה.

לכן אנו קוראים לכם להעלות לכאן דוגמאות של פלקטים לסוכה שנעשו באופן פרטי על ידכם כדי לפאר ולרומם את הסוכה שלכם!
הפלקטים חייבים להיות יחודיים, בעיצוב שלכם.

וכמובן, אי אפשר בלא איזה פרס מוטיבציה, לכן, 3 הפלאקטים שיקבלו הכי הרבה תודות יודפסו עבור יוצריהם בגודל ענק של עד 3 מטר*1מטר מתנת ידידינו חבר הפורום חיים גשטטנר מדפוס מודיעין עילית.

פרטים נוספים:
* הזמן האחרון להעלות יצירה: יום חמישי ח' תשרי תשע"ב
* אין להעלות עבודות שנעשו עבור לקוחות והודפסו בכמויות
* ניתן להעלות עבודות שנעשו בעבר כבר
* את היצירות להעלות רק לכאן בנושא זה.

אגב, ההבדל בין אמן למעצב - אמן מבטא רק את מה שבליבו, את האמנות שלו, והתפיסה שלו, ולכן יכול להתפרע כאוות לבבו, לעומת זאת מעצב - שחייב להתאים את העיצוב לפי דרישות הלקוח/המיתוג/המוצר..
אז יאללה להתפרע ולעצב יפה איך שבא לכם לכבוד הסוכה היפה שלכם!

בהצלחה
חיים דיקמן
בשם כל הצוות....

• הוסף לסימניות
נשמת כל חי תברך

וכמובן שכל הזכויות שמורות!!!!!!!!!!!

קבצים מצורפים

• נשמת כל חי.jpg
    1.5 MB · צפיות: 61
  • הוסף לסימניות
מצטרפים לתחרות...
משום מה החיטה הועלתה אחרונה.

קבצים מצורפים

• שבעת המינים2.jpg
    KB 381.2 · צפיות: 57
  • שבעת המינים3.jpg
    KB 370.7 · צפיות: 49
  • שבעת המינים4.jpg
    KB 335.4 · צפיות: 48
  • שבעת המינים5.jpg
    KB 351.6 · צפיות: 42
  • שבעת המינים6.jpg
    KB 341.9 · צפיות: 50
  • שבעת המינים7.jpg
    KB 434.4 · צפיות: 35
  • שבעת המינים.jpg
    KB 465.7 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוביה;639118:
מצטרפים לתחרות...
משום מה החיטה הועלתה אחרונה.
קוביה, תני קישור לאשכול המקורי, נראה לי שבכמויות התודות שם תצאי מנצחת...

• הוסף לסימניות
אני חושבת שיותר הגיוני שאחרי שכולם יעלו את העבודות יעלו אשכול נוסף של סקר שכל אחד יבחר שלשה מועמדים. לא?

• הוסף לסימניות
כן!

נכתב ע"י ggg;639214:
אני חושבת שיותר הגיוני שאחרי שכולם יעלו את העבודות יעלו אשכול נוסף של סקר שכל אחד יבחר שלשה מועמדים. לא?

גם אני חושבת כך, בטוחה שכך, לדעתי!!
גם משום שאני עדיין שבנה טובה ועוד לא בסוכה. וגם - שמי שנותן תודה עכשיו לא בטוח שיזכור עד ח' תשרי להגיש תודות!

• הוסף לסימניות
כמובן שהזכויות שמורות

קבצים מצורפים

• 0548408232.jpg
    KB 78 · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
כמובן, שכל הזכויות שמורות!!!

קבצים מצורפים

• גור4 copy.jpg
    KB 580.1 · צפיות: 78
  • הוסף לסימניות
מסיבות מובנות אני מעלה רק את זה ולא את הקובץ עצמו....

קבצים מצורפים

• מודעה פוסטר לממלכת.jpg
    1.3 MB · צפיות: 68
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסיד;639327:
מסיבות מובנות אני מעלה רק את זה ולא את הקובץ עצמו....
העבודה יפה מאד.
אך הבעיה היא שהרעיון של הפרוייקט הוא שהפעם להכין עיצוב באמת לשם הסוכה שלך.
דהיינו שהקדשת מזמנך בשביל לממש את היצירתיות והכשרון לשם נוי סוכה.

וכפי שכתוב בהודעה הראשונה, עבודה שנעשתה עבור ביזנס (הודפסה להפצה) לא נחשבת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;639214:

כבר פנו אלי בהודעה אישית שזה לא הוגן שיטת הבחירות של התודות, כי זה לא תמיד אובייקטיבי לגמרי, כי יש כאלו שיש להם יותר ידידים...

אז אני חושב שבנתיים נזרום עם הפוסטרים באשכול, ואחר כך נחליט כאן איך יעשה הבחירות, אולי שלב ראשון ע"י תודות ואחר כך נעשה אשכול נוסף עם הפוסטים שקבלו הכי הרבה תודות, ששיטת הבחירות שם תהיה אחרת, לדוגמא שופטים שלא השתתפו בפרוייקט.

חיים

• הוסף לסימניות
כל הזכויות שמורות !!!! אבל בשמחה אפשר להעתיק עבור נוי לסוכה למטרת
"זה קלי ואנוהו"...

קבצים מצורפים

• user1141_pic7935_1312905498.jpg
    KB 82.3 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
תודה על הפרוייקט.
כל הכבוד, בהחלט מתאים לנצל את הידע והכשרונות בשביל נוי סוכה.

לדעתי, דירוג פוסטר לסוכה צריך להיות לא רק על הביצוע הגרפי, אלא גם על רעיון מקורי.
כי יש הרבה פוסטרים שחוזרים על עצמם, עם תפילות לארבעת המינים/אושפיזין/שבעת מינים וכו'.

לדוגמא, חשבתי שהשנה האחרונה היתה מאד מיוחדת ומשמעותית, וזה נראה כאילו השם לוקח את העולם ומנער אותו כמו איזה בקבוק גזוז, בגלל כל המהפכות שקרו בעולם (מצרים, לוב, סוריה) וכן כל מיני אירועים משמעותיים, כמו צונאמי ביפן, ואפילו בארץ השריפה שהיתה בכרמל וכו'.

אז זה מדבר אלי לעשות איזה פוסטר על 'מלוך על כל העולם כולו בכבודך, ויבין כל יצור כי אתה יצרתו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסיד;639072:
וכמובן שכל הזכויות שמורות!!!!!!!!!!!

הכוונה שהזכויות שמורות לגבי שימוש מסחרי או גם לשימוש פרטי, בסוכה שלי?

• הוסף לסימניות
.

הכינור אמור להיות חתוך

קבצים מצורפים

• ושמחת.jpg
    KB 423.7 · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
מצטרף לרעיון של הסקר, אני רוצה לעשות לכולם תודה, אבל אם כולם יעשו לכולם אז....
הנה שלי :)
אני אוהב נקי ופשוט....

קבצים מצורפים

• ושמחת בחגך.jpg
    1.4 MB · צפיות: 86
  • הוסף לסימניות
חבל"ז שומשום
יוווווווווו איזה כישרון
ממש מקצועי
מדהים!!!!
(התכוונתי לדפים הראשונים שהפרות יוצאות מהמסגרת)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה