כללי לחברי הפורום: מדריך GREP בעברית

• הוסף לסימניות
מדריך עברי שכתבתי.

המדריך נמצא בתת-פורום 'מילון מונחים ומושגים' (כאן למעלה)
http://www.prog.co.il/showthread.php?goto=newpost&t=25893

(עם המנהלים הסליחה. רציתי שתישאר לי האפשרות לערוך את ההודעה)

בברכה

• הוסף לסימניות
אולי בעזרת העזרה המיוחדת הזאת, אוכל לנסות להכנס לנושא.
עד עכשיו היה נראה לי מסובך מאוד והשארתי את זה למתכנתים.

• הוסף לסימניות
חן חן.
עוד לא עברתי על החומר.
מצאתי שימוש נרחה בספר אינדיזיין CS3 של מנטור.
יש שם כמה דפים נרחבים אודות גרפ.

חשוב לציין שיש קצת בלבול בסדר פקודת הביטויים בין שפה העברית שהיא מימן לשמאל, לבין האנגלית שהיא משמאל לימין.

לגבי אפשרויות עריכהלאחר זמן, שייך רק למנהלים.
בקשי מהם ויעזרו לך בשמחה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לונתנו10 על העזרה.

שלמה,
לא היתה לי ברירה אחרת זה היה מסתבך לגמרי.

• הוסף לסימניות
gchw,

כל הכבוד. שלחתי לך באישי כמה הוספות...

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!!!

הארבס, שלח לי גם?

• הוסף לסימניות
בע"ה אעדכן את המדריך בקרוב ע"פ ההערות של הארבס

• הוסף לסימניות
וואהווווווו

תודה רבה !!

כל הכבוד על ההשקעה

• הוסף לסימניות
המדריך עודכן. כעת הוא אחרון ברשימה.
תודה להארבס על ההערות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה